Jag kan bli så arg när ingenting fungerarJag tror det är något fel med min telefon. Den säger att den har 35% kvar ena minuten andra så stänger den av sig eftersom den inte har något batteri kvar. Detta har hänt typ 4 gånger nu på det senaste, och jag vet inte riktigt vad det är för fel på den. 

Igår så gjorde den så och det var så dålig timing också eftersom att bussen åkte ifrån mig och jag var trött eftersom jag sovit dåligt, hungrig och frös. Jag hann precis ringa mamma och säga att bussen åkte förbi innan mobilen dog. Jaja det löser sig nog.

Det är som att livet försvinner om man inte stannar uppGodmorgon! Vart med pappa igår och kom hem med 5 nya skjortor från pappas garderob och en varm tröja. Vi var också och fikade på ett fik i Haga. Jag tycker att det är helt otroligt fin där !

Alla kan ta ett fint fotoDet är vad du gör med dina kort som är det viktigaste. Alla kan ta fina bilder, det spelar ingen roll vilken kamera du har. Bara hur du använder den och vad du gör för att få det du vill. Jag redigerar alla bilder som jag tycker förtjänar det. Jag rensar också så jag bara har de jag tycker är fina. jag kan gå ut i skogen och ta 200 bilder men så tar jag ändå bort 195 av dem för att jag inte tycker att de är tillräckligt bra. Men alla gör på sitt vis.

Som om allting fanns för din skullInpuls bio igår. Roligt och mysigt, filmen vet jag inte vad jag ska säga om. Den var mysig. Varken dålig eller bra. Den hette Katinkas Kalas. När vi satte oss i bio salongen hade vi inte någon aning om vad det var för film, inte ens att den var svenskt drama. Det enda vi visste va att den var från 15 år och att det inte skulle bli så många som gick. När det finaste finn precis framför digIbland behövs det en bra kompis för arr dra ner en på jorden igen. Få lite perspektiv, och kanske sluta lita bildt på det du inte ser. För det är inte lätt när fötterna vill segra iväg upp i skyn och inte komma tillbaka förren, vi kan se varandra i ögon.

Det är lätt om du villSitter med datorn i knät och ser att klockan är alldeles för mycket. Ska snart dra mig in mot staden, kameran förljer nog med och jag ska se om jag får till några kort.

Måla Måla Måla MålaFinslipat hemtentan ska se om jag vågar skicka in den. Är trött som satan och hoppas på att min almnenacka har trillat ner i brevlådan idag. Hela min dag har varit som ett vakum av målar färg. Jag har målat och det har varit väligt roligt.

Bilden visar ett flygplan som åkte förbi utanfrö fönstret.

Åter hämtningTröja - Carlings
Byxa - Esprite
Väska - Kånken

Dagen idag kommer att bli mycket målning men också mycket historia !

VTFMin serie som jag gjorde när jag tröttnat på hemtentan, fast jag tröttnade på denna också och det syns på de sista bilderna.

Som om man kunde blir bättreTröja - GANT
Byxa - G-star
Väska - Kånken
Skor - Dr. Martens

Godmorgon

Det är så bra när jag har kort att visaDagen har varit väldigt lång, jag brukar säga att mina dagar är långa men denna har varit extra då jag gick upp klockan kvart över 4 och satt i bilen med en kaffe kl kvart över 5. Men även om det har varit en ång dag har den varit så värt. Väligt roligt. Skidåkning för hela slanten. Nu ska jag sova innan jag somnar på tangentbordet.

Btw, kortet är från igår !

SkidorUngefär såhär ser jag ut och är på väg mot Sunne för en hel dag skid åkning med skolan.Det kunde ha varit bättreHar precis beställt tid för klippning och färgning av mitt hår. Det kommer bli hur skönt som helst att få bort det sitna topparna och göra  håret lite ljusare. Jag blir alltid så nervös när jag ska ringa och boka saker, jag förstår inte riktigt. Till och med när jag ska ringa till Dennis på västtrafik (som för övrigt är ganska tråkigt) för beställa bussen. Men nu är det gjort och det känns väldigt skönt !

Ibland gör jag saker jag ångrarKom hem för en halvtimma sen, hur fint väder som helst ute. Just nu känns det som att jag skulle vilja få i mig lite mat och fortsätta redigera bilder.

LedigMössa - Carlings
Hörlurar - Urbanears
Tröja - DC
Byxa - Levis 
Skor - Skopunkten 

Nu ska jag ta med mig kameran och se vad skogen har att bjuda på.

pinocchiotårta

Det finaste som fannsBild på min söta kompis Ash i snökaoset igår. Snön ligger kvar och det är väldigt fint ute. Senare ska jag gå ut och ta lite foto tänkte jag fast nu ska jag se vad som finns i skafferiet som kan användas till att baka med.

Lika barn leka bäst
Tröja - Mormors Gamla
Byxa - Levis
Halsband - Pandora
Påse - Ludwig BellInte på låtsasSåhär ser det ut utanför huset. Ganska mycket snö. Hoppas det håller i sig denna gången, det skulle vara så mysigt om det gjorde det.

Ute bland dessa molnhttp://spaceroom.blogg.se/

Idag har det varit en lång dag ute i snökaoset med goa människor. Åkte hem till mormor och fick lite mat samt lite gamla kläder plus att jag hittade en jätte fin tröja i min halvpappas gaderob som jag fick. Fyra tröjor utan att ha spenderat ett öre. Det är Ash är miljövänligt !

Nu ska jag se på P3 guld!

Snöstorm och träningsvärkSkjorta - Skill
Jeans - G-star
Skor - Dr. Martens
Påse - Ludwig Bell
Halsband - Thomas Sabo

Det är "snöstorm" ute. Hoppas att denna snön ligger kvar ett tag i alla fall.. Jag ska dra mig mot bengans och titta lite kameran följer med så det kommer att bli mysigt.

Gym
http://www.smartphoto.se/


Beställde precis en fotoalmanacka. Det bähövs eftersom jag glömer mycket att gillar att ha något att bläddra i. Extra bra med den här för här får jag välja de bilder själv jag vill ha och då blir det så mycket personligare. Vill du också ha en almanacka så kan du använda denna koden och du får den 50%. Du skriver in smartphoto65 när du är klar vid erbjudande.  


HyllaFick en fråga vart jag hade köpt min hylla. Den är köpt på Svenska Hem, och finns i svart, vit och ek. Jag tror den kostade mellan 700-1000 kr. Tycker om den väligt mycket. 

Imorgon är det sista dagen en har jag "lov" en vecka. Min skola är konstig vi går 10 veckor sedan har vi en vecka till förfögande. Där måste man komma om man har missat något eller inte har godkänt i något ämne. Men jag har verkligen ingenting att göra den veckan. Får se vad som händer då ingen annan är ledig. När alla andra skolor har ledigt vecka sju sitter jag i skolbänken och jobbar.

Roligt med nästa vecka är att jag och två till från min klass åker iväg med skolan och åker till sunne och åker skidor. Det kommer bli riktigt kul !

långa dagar
Eftersom att jag inte har någon bättre bild och att någon sa att det var viktigt kommer en bild på de träd jag målade 06. Det har varit tre långa dagar, i måndags var det uppspelning med gitarren det var nervöst. På tisdag morgon var jag med i radion pratade lite och önskade en låt, sedan tisdag kväll hade vi emsable uppspelning och jag som varit nervös blev bara mer och mer nervös under dagen som gick. Men nu är det över!

Jag laddade ner podd versionen så de har tagit bort när jag pratade och min låt. Men de säger ändå att det var jag som önskade. Vill ni höra hela finns det på sveriges radios hemsida. 

Igår i nervositetens hetta sprang jag och en kille in på bengans och jag som lovade mig själv att inte komma ut med något. Kom ut med en LP-skiva med Lars Winnerbäck "Vatten under broarna" nöjd men sur att jag inte kunde hålla händerna i styr. Jaja det finns bara 1000 stycken av dem.pinsamt
Skjorta - Carlings 
Linne - R3D
Byxa - Only 
Väska - Kånken
Halsband - Pandora

RADIO !


Imorgon ska jag vara med i P3 klockan kvart i 7 på morgonen. Jag kommer prata lite i direkt sändning samt har jag valt en låt som kommer att spelas. Så om ni vill och är vakna så lyssna gärna !

När vi var barn var vi finaDessa två tjejor saknar jag så det gör ont i magen. Båda två bor i Lule(å), Till höger har vi Moa och så Eva-Linn, jag träffade dem på SportsCamp i norrköping, 2009. Bilderna är där ifrån. Den veckan var den bästa veckan i mitt liv. Nu när jag inte får träffa dessa tjejer så ofta gör det ont.

När jag var i Lule(å) hände något som inte fick hända dessa två hjälpte mig och tack vare dem skulle jag inte klarat av detta. Det hände mycket roligt också, de fick mig att inse att det som jag gör det som händer varje dag är okej. Spännande och okej, fast ändå så måste jag vara på min vakt. Det är så mycket jag skulle vilja säga till er och till hela världen vad som händer. Jag vet att det jag säger stannar kvar hos er.

Jahop ville bara säga att jag tycker väldigt mycket om er och att ni är bäst och att hela jag plus min katt saknar er för mycket! 
Precis som innanVäska - Kånken
Tröja - Race Marine
Byxa - Levis
Skor - Bianco
Halsband - Pandora

GodMorgon på dig. Idag har jag fet sovmorgon! Första gången, sen jag började. Det ska firas med en lång frukost, samt kaffe.

Himlen faller spikar ner


Läste igenom texten till en Thåström låt, den var så fin. Så här får ni en lite bit av den.

Och från himlen trillar spik ner när vi ser dom gå förbi,
Kanske tar dom han allt för tidigt kanske borde han fått några fler år till,
Eller är det just den frid han söker som han kommer få i natt, 
I vilket fall som helst ska han med dom hem till Himmelmora kam


Jag hade min Thåström period början 2010, då lyssnade jag välidgt mycket på honom. Men sen blev det nästan tvärt om. Jag tyckte lite att han var för mörk. Fast nu har jag börjat lyssna lite mer på honom, men framför allt Imperiet. Det väcker gamla minnen, välidgt mycket roliga minnen. När jag får channsen så ska jag se till att jag skaffar mig en LP med imperiet. 


Snabb som ett spjutSkjorta - Vailent Clothing
Jeans - G-star
TygPåse - Ludwig Bell
Skor - Dr. Martens 

Det är så mycket som händer just nu, okej det är det kanske inte. Men jag är så jäkla nervös inför imorgon då vi ska spela upp innom gitarren, och jag är fortfarande inte säker på akorden och sången. Sen på tisdag ska vi ha spelning på riktigt, då jag ska spea piano, bas och sjunga och jag vet inte alls hur jag ska ta mig igen detta. Egntligen borde jag vara hemma och öva som tusan, fast så är jag inte det.

TräningsvärkHar precis fått upp en ny fylla där jag kan ha min CD-Skivor. I den andra fick inte alla plats, min Lasse skivor var någon helt annanstans än de andra t.ex. Men nu kan jag gå låss på bengans och köpa hur mycket som helst. Ska snart baka en pizza deg, sedan blir det att forstätta flytta runt i rummet.

Oj, Oj, Oj,Jag har inte bloggat på hur länge som helst. Men det är som det är och jag har ingen riktig bra förklaring än att jag inte orkat. 

Jag finns på twitter nu mera också, jag har två konton detta är väl den jag är mest stolt över @CitatSvenskFolk, där citerar jag mina favorit musiker. Det som jag kommer på och lyssnar jag skriver jag upp på twitter. Jag ska försöka (om jag orkar) lägga upp min twitter på bloggen. Här har det bakatsDetta var mitt och mammas bröd, vi fuskade lite och följde inte receptet utan hade i lite det vi ville. Det blev jättegott och nyttigt dessutom. Nu syns inte det på bilden men brödet är lite rosa eftersom vi har bjönbär i. Detta är receptet vi utgick ifrån. Glöm inte att läsa hela receptet innan du börjar ! 

Yoghurtbröd
dl 5 mild yoghurt (vill du ha lite smak eller inte har vanlig yoghurt, ta en med smak som t.ex. jordgubb eller vanilj.)
50 g jäst
2 tsk salt
6 dl rågsikt(grahamsmjöl/lantmjöl går lika bra)
3-4 dl vetemjöl
(Om du vill: ha lite havegryn, bär eller frön/mandel i för att göra brödet godare. Obs, har du bär i, ta lite sirap så att det inte blir för surt)

Värm yoghurten till 37 grader. Smula ner jästen i en bunke. Häll i lite av yoghurten och rör ut jästen. Tillsätt salt, rågsikt (här tar du i det du själv känner för) och det mesta av vetemjölet. Arbeta degen tills den släpper bunkens kant. Tillsätt mer vetemjöl om det behövs. Låt degen jäsa övertäckt i 30 minuter. Arbeta degen på bakbordet. Dela den och forma den till två runda bröd. Lägg bakpapper på en plåt och de runda bullarna på bakpappret. Låt bullarna jäsa i 30 minuter. Grädda i nedre delen på 250° C i 15 minuter. Låt brödet vila några minuter i ugnens eftervärme.

Tips: låt det jäsa lite längre än det står. tumma lite på vetemjölet även om det står 3-4 dl kan det bli mycket mer eller mindre beror på vad du har i. Bara för attJag bjuder på gamal bild från 2009, saknar nitt hår det var blont och fint. Lampard i bakrunden också, haha det var min galna Chelsea period.

Idag Då var man ung och dum, fast jag ser mig fortfarande som ganska ung och dum. Igår bakade jag och mamma bröd, hur gott som helst. Bilder kommer senare. Det var tråkigt att regnet, regnade bort all snö. Har inte någon stor lust att gå ut i mörkret i leran. NU kallar skolan !

SnöNu äntligen kanska jag ska säga, kom snön. Antagligen försvinner det i kväll, men det var mysigt att se det vita utanför. Blir lite ljus !

SkolStart,

Ta hand om varandra men framför allt dig självKom precis hem och tänkte att nu ska jag ha en sådan där mys dag. Då jag tar hand om mig själv, egen gjord vasnisktmask/hårinpackning, fotbad, lyssa på go musik. Ska också försöka plugga lite inför skolstarten imorgon. Mat och en dusch står på tur.

Det var fint en gångJag saknar ljuset, denna bilden är tagen i höstas. Det var så vackert den dagen minns jag. Snart kommer min syster hit med thai mat, jag är jätte hungrig. Så hörs!

TJuuuhoÄntligen! Det tog meig över en timma men det var det värt. Nu är mina schabloner uppe. Inte bara att jag fick mina schabloner jag fick bort min tavla som jag gjorde för 3 år sedan.

Boggar från iPadBloggar från min systers iPad, just nu sitter jag antagligen på Max med sköna vänner. Idag hoppas jag på att mina schabloner har kommit, så jag kan sätta upp dem i mitt rum.

Eldkvarn/Lars WinnerbäckIgår på svt kunde man se när Lars Bästaste Winnerbäck gästade Eldlvarn. Det var vackert. Har ni inte sätt det så gör det. Gå in på SvtPlay ! Det var välidgt vackert. 


Jag är en idiotVet inte om ni minns att jag berättade att en av mina idoler hade maila mig, och sagt att han skulle skicka en påse med "Jag är en idot" på? Den kom idag och jag är hur glad som helst. Tack Ludwig Bell

SleetetJahop:
Tröja - R3D 
Väska - Kånken
Byxa - G-star
Skor - Dr. Martins

Idag kommer min syster hit och sedan åker jag med henne och sover där. Har inte träffat henne sen jul så det ska bli mysigt. Igår kom jag hem med två nya LP-skivor, Cornelis Vreeswijk och Magnum Bonum. De sista vet jag inte riktigt så mycket om men Peter sa att det var bra så.

Igår beställde jag även väggschabloner som jag sätta upp över min säng när de kommer. Det är det Lars Winnerbäck citat som jag har i headern.

Våfflor


Dagens Blogg !http://moaahlgren.blogg.se/

Jag är med och tävlar i Moas Dagens Blogg tävlig. Moa är en av min goaste kompisar, det tråkiga är att hon bor i Lule(å), annars hade jag nog träffat henne så mycket jag bara kunde. Jag saknar henne jätte jätte mycket och jag längtar tills hon kommer hit till Göteborg. 

Den veckan jag träffade min Lule(å) kompisar var den bästa veckan i mitt liv. Jag saknar alla där uppe, Angelica, Emma, Eva-Linn och Moa. Det var 2009 och jag har bara efter det träffat Moa två gång men det gör inte så mycket för vi har haft så himla roligt och jag vet att jag alltid kan räkna med dej. Puss på dej och jag saknar dej så mycket att jag inte kan stava till de.

Det är väl tanken som räknas ändå?


Såhär ser jag ut idag och:
Skjorta - Peters Gamla
Jeans - Esprite
Tyg påse - RockHouse (Fick av bäste bror i julklapp)
Skor - Dr. Martins

Idag bär det av till staden, för at fika/äta med Tanja och Benjamin. Så lovade Peter också att jag skulle få gå igenom alla hans LP-Skivor och ta dem jag ville. Får se vad jag kommer hem det.

Ut med det gamlaHar precis duschat och ser ut såhär i mina mys kläder. Idag ska jag städa bort det gamla året på riktigt och börja om med det nya. Skivspelaren går på högvarv och Lasse ekar i högtalarna.

2012

Gott nytt år folk! Jag hoppas ni har det lika bra som jag har ! Puss på er och äntligen så börjar något nytt :)

RSS 2.0