Följ min blogg med Bloglovin

z

Konstmuseet!

Just nu är jag nervös, nervös för att jag ska först ha prata om välfärden och sedan prata om en tavla jag inte vet vilken. Men jag tänkte att jag skulle stå med mina glasögon och se allmänt cool ut så kanske ingen märker att jag inte alls vet vad jag pratar om. Får se hur det går ! Önska mig lycka till UkuleleGodmorgon! Det var en stressad morgon och jag han precis med bussen. Är i skolan och snart börjar jag med ensable som jag inte har övat till. Ukuelelen är här på äventyr också, tänkte få den stämmd efter 4 år i tysnad. Nu ska jag äntligen få ta ett D ackord på den igen och få spela dagny. 

Börjar nu ;)

Den dagen som kommer ser ljus ut
Jag ligger lågt


Hejsan!
Har suttit hela dan känns det som, och fixat på disgnen till min "fan" blogg till Ludwig Bell. http://ludwigbell.blogg.se/ den är äntligen klar och nu finns det ingen som helst ursäkt att inte skriva i den. Men okej det är fortfarande lite små ändrigar som ska göras innan jag är helt nöjd. 

Annars har det inte hänt så mycket, borde egentlige plugga ganska mycket nu. Men jag har som sagt fixat med den andra bloggen så tar en sak i taget. Jag måste verkligen plugga!

Första adventSåhär ser ag ut idag. Första advent och det ska firas med mys medmin bror hans flickvän och mamma och Peter. 


Jag ler åt det som är svårt

.

SvampbobVem gillar inte denna killen? Jag såg precis Svambob the movie och den är helt gaalet bra. Om du gillar svampbob ska du gensast se den! ;)

Borde bli bättreDet har varit en tuff vecka. Därför har min blogg legat nere. Men jag ska försöka bli bättre! Jag köpte igår en barn bok, "Stig Tittar Ut". Lars Winnerbäck har illustrerat alla bilderna i boken. För övrigt var det en ganska dålig bok, inget jag skulle ge till någon treåring. Men det var väldigt fina bilder och den var var värd de den kosta. Det är enklare om man tror

Hörde prcies att Lars Bästste Winnerbäck sjunger om BigBrother. Tyckte det var ganska roligt.

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må


jag har batteri


Sitter i skolan och myser med Julia. Matten börjar snart och jag tänkta dra till med ett snabbt inlägg. Igår bakade jag och min syster, det var galet gott med en kaffe och nybakta bullar. Idag ska jag få massage från en kompis det kommer att bli awesome jag tror verkligen jag behöver det. Det kommer också blir roligt att träffa Felicia igen, det var inte igår!

Lika vackert som en saga

Det är verkligen inte lätt när det är svårt. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Det är som att allt man byggd upp att man byrtt sig om försvinner, tinar bort, som snön försvinner på vintern. Det ända som återstår är slask. Men vad ska man göra? Le åt det hemska och visa sig stark? Det är det svåraste men också det som fungerar bäst. Alltid kommer det man inte vill. Alltig kommer alltid ikapp. 

Jag blir alltid lika glad när jag hör Lars Winnerbäck på radion, han gör min dagar lire ljusare. Lite mer som jag vill ha dom.

Hälsa

Ny vecka, jag är på G men ser inte speciellt mycket fram emot den nya veckan. Helgen var alldeles för kort, som vanligt. Igår övningskörde jag läskigt men efter några kärringstopp och panik när jag skulle då in trean så tror jag det gick ganska bra. Jag måste forsätta att fixa mej ! Puss

Du har din frihet du har din längtan

Har pecis gjort iordning min spotify lista som jag så länge tänkt på att jag måste ta tag i. Den har känns tråkig men nu är det fräsch och go att lyssna på. De senaste har jag lyssnat mycket på Lars Winnerbäck och jag har lyssnat med ett annat "öra" Jag har tagit till mig på ett annat sätt och hittat ett annat sätt att se på det som han skriver. Har han växt i mina ögon otroligt mycket på en kort tid.

men jag har lyssnat mycket på Broder Daniel också. De har varit skönt att lyssa på någonting som jag inte alls innan relaterat till inga minnen, väldigt skönt. 

JAg älskar musiken. Men egentligen vem gör inte? Det är hur kul som helt vilka minnen man kan skapa med musik, hur den kan trösta en och hur den aldrig tar slut. Det finns alltid något nytt. 

Jag har inte tid att skriva detta igentligen men, vissa saker måste ut! Hoppas ni har det bra ! De som vill veta så är min lista här.Tha bästa of svenskt ! ;)Melissa Horn

(bilden är tagen med telefonen)

Melissa fick stående ovationer när hon spelat klart. Var som sagt längst fram, kände inte riktigt att hon förtjänade det. Men jag ställde mig upp för det hade varit konstigt om jag inte hade gjort det. Det var synd att hon inte riktigt var så bra som jag hoppats. Men hennes nya skiva var lite för svår och vad ska jag säga dyster? Konserten var lite för åt det hållet också. Känns som hon tog lite vatten över huvudet. Blev lite mycket för mig. Kan inte komma ifrån att hon är duktig. Men det räckte inte hela vägen till mitt hjärta. 

Idag får jag se vart dagen tar mig, det blir nog sista turen med moppen för detta året.

LågJag har inte bloggat mycket nu på länge. Dåligt ! Jag ska rycka upp mig och ta och damma av kameran och datorn och börja blogga igen. Men inte nu. Sitter på konsert just nu. Melissa Horn !  Sitter längstfram i mitten och det ska snart börja. Helt galet peppad. Nu kör vi! Hoppas alla andra har det Gött!

SnabbDetta är vad vi gör på mattelektionen !

En text från Lars Winnerbäck

Denna text har jag satt ihop med hjälp av 12 - 13 låtartexter från Lars Winnerbäck.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom. Och allting allting allting allting allting ja allt var nästan perfekt. Det var som att jag plötsligt förstod var jag saknat, en frukost med dig och ditt nyduschade hår. Var inte natten vacker ljummen tyst och still? Var inte livet rättvist? Räckte tiden inte till? Du säger att jag har en lite värld, men den är större en begär.

Jag fattar alltihop. Som jag har letat, som jag har väntat. Och jag känner att jag lever och jag minns. Du min vän i livet. Jag vill gå hem med dig, jag vill bara gå hem med dig. Jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler och det är lätt att kasta kärlek där den vackert emot. Vad är det som gör att man säger saker, jag man säger saker man inte förstår? Hon säger ”ta aldrig nånting för givet” och vi är två hjärtan i samma kropp.Den som väntar, väntar på något gåttIdag har jag som altid en väldigt lång håltimma, kommer antagligen sitta och spela då, eller något. Gillar verkligen gymnasiet ! Förstår inte varför man får välja tidigare? Aja har samhäll nu.

Jag siktar långtHar nu övningskört två gånger i mitt liv. Läskit men gaalet roligt, längtar med spänning när nästa gång kommer. Har även hunnit med att plugga lite och dagit en dusch. Jag vet att kolckan inte är mycket men ändå snart väntar sängen. 

Funderar på att göra en tavla, vet bara inte vart jag ska hänga den. (jag älskar tavlor) Kanske tar ner min gammla och fula den är ändå 2 år. om inte mer. När jag flyttar hem ifrån ska jag ha massor med fina tavlor. 

Bjuder på en bild på Keyborden. Hur roligt som helst och sitta och halv spela.

Övningsköra


Med Broder Daniel i mina Urebaneras och en kaffe, sitter jag just nu på bussen. Nya vecka nya utmaningar. Det var en seg vecka förra men denna ser jag faktiskt fram emot. Även om jag vet att jag har mycket att göra. Bjuder också på en bild. Hade den som skrivbords bild ett tag men blev så himla sugen på choklad så jag fick byta. "oK"

Fars Dag

Byxa - G- Star
Sjorta - Carlings
På väg mot min morfar och såhär ser jag ut idag.

Broder DanielSpenderade dagen med min pappa, vi åkte till bengas. Första gången jag var där. Det var helt galet roligt. Lycko känsla i hela kroppen. Kom hem med några Broder Daniel skivor som jag just nu sitter och lyssnar på. 

Nu ska jag städa mitt rum och forsätta lyssna. Får låna pappas keybord så måste göra så den får plats i mitt rum.

Min fotografering i går var skrattretande kom inte hem med ett ända bra kort, kallt var det också. Men får se om jag ska försöka åka dit om någon vecka igen.

Ko

Idag kommer två av min idoler på tv, Anders Eriksson och Melissa Horn. Då ska jag sitta bänkad framför tv.


Fotografering
Just nu befinner jag mej på Älvsborgsbron och tar kort, det är fullmåne. Ska försöka ta riktigt fina biler.

Fel !


Såg att jag hade skrivit fel. Det ska vara;
jag sjunger för mig själv,
fastän jag vet,
att sånt kan kallas ensamhet.

Jag får ta och ändra det ! ;)

Camel Active
Detta är min klocka som jag ägt från julen 2006. Eftersom den är lite speciell så har vi inte kunnat fixa batteriet, som har behövts bytas. Men i dag så fick jag ta på den för första gången på några månader och det var helt magiskt.

Kopparberg Göteborg

(Bild tagen från google)
Var igår och såg på fotboll med min underbara farfar. Det var kallt men väldigt mysigt att sitta prata med honom. Hann också med att träffa min mormor, en snabbis.

Kaffet

(bild från google)
Jag och mina syskon köpte en moccamaster till våran mamma, mest för att vi själva tyckte att vår andra maskin inte gjorde så gott kaffe. Men denna maskit är helt galet bra. Riktigt gott kaffe det går liksom inte att jämföra med något.

Dagen efter Onsdag


Dagen igår spelade jag alldeles för mycket piano, men idag ska jag spela ännu mer och det kommer bli helt galet roligt. Jag hoppas ni får en bra torsdag. Glöm inte att det är fars dag på söndag. Det är mycket nu.

ProudFixade till min profil på sidan istället för att ha ett foto också måste man tycka på det för att se min text. Jag ska fortsätta och göra i ordning på bloggen, jag är amatör men jag försöker. Blir så glad när det fungerar som jag vill.

En Dag


Denna bok läser jag just nu, den är jätte bra faktiskt. Den handlar om Emma och Dex. Man får följa dem i 20 år men man läser bara om en dag, 15 Juli. De är bästa vänner och det är roligt att läsa om deras olika personligheter. Hur bra det hela tiden går för Dex och hur Emma får kämpa. Men ändå kan ha en sådan stark relation. 

Den var mycket populär i sommras och de har till och med gjort en film. Trodde inte att den skulle vara så bra som "alla" sa att den var. Men den var mycket över förväntan. Så knalla iväg till närmaste bibbla/boka affär och köp/läna den !

Beror på hur man ser detMinns när denna bilden är tagen och jag tycker väldigt mycket om den. Det är jag och Hanna på bilden och det är väll på mastrand tror jag. Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag gillar den så mycket. Men den syboliserar på något sätt hur bra allting kan vara ibland ;)

Aqua Limone

Vad hände med aqua limone tröjorna? Jag kommer ihåg att jag hade säkert 6 stycken, olika färger. Men nu är det helt borta och jag skulle gärna vilja ha en. Jag hittar inte en ända sida på nätet som säljer tröjorna. 

Är det någon som vet vart ni kan köpa en sådan tröja ?

Såg det som en chans


En av mina musik lärare hade tydligen hamnat på samma fest som Ane Brun. Resultatet blev jag fick en autograf. Galet glad !

De bästa skivorna (just nu)

Högst upp: Facit - Säckert, Ett Kolikbarns bekännelser - Håkan Hellström, Jag Har Försökt Förklara - Ludwig Bell

De i mitten: Singel - Lars Winnerbäck, 2 Steg Från Paradise - Håkan Hellström, Dans Med svåra Steg - Lars Winnerbäck

Längst Fram - Ïnnan Jag Kände dig - Melissa Horn


Mina favorit skivor just nu, kommer säkert att ändras imorgon.Som ni ser är det mycket svenskt, det är för att jag inte alls lyssnar på engelsk musik, men också för att hösten/vintern då blir den svenska musiken som bäst.  

Det är helt galet roligt att går i mysiga skiv affärer och lyxa till det lite genom att köpa en skiva. Jag har tyvärr inte gjort det på länge så tänkte dra med mej någon rolig och försöka fynda lite någon dag. Skulle vara roligt att höra något nytt. 


Humor

,

Fudd = FöddRolig dag med mycket skratt, det är så det ska vara ellerhur?
Bilden är på Erik som sitter och spelar gitarr, mysigt värre. 

Har ni haft en bra första dag i skolan ? :)

järta


Det är alltid något som kan bli bättre

Såhär ser jag ut idag.
Byxa - Esprite
Tröja - Only 

Idag gäller skola, för första gången på mer än en vecka. Lite nervös faktiskt !

2 steg från HåkanSåg 2 Steg från Håkan igår, jag är både lite besviken och ändå så tycker jag att den var ganska bra. Jag tror bara för att Lars Winnerbäcks två filmer har varit helt amazing så kanske jag förväntade mig mer. Den var lite seg.

Det så är det för att mitt hjärta slår så mycket starkare för Lars Winnerbäck.

Hem kommen !Kom precis hem och ser att man har äntligen har 2 steg från Håkan kommit. 
Min mormor gav mig också sin gammla kånken från 1970-talet ! Super glad ! 
Hoppas er dag har varit bra ! ;)

Nu så är jag på väg

Nu ska jag snart till flyglatsen, hoppas jag får i mej lite kaffe så jag vaknar. 
Veckan har varit grejjt, kunde inte ha spenderat lovet på bättre sätt. Jag är sjukt glad att jag fick vara här och det känns otroligt trpkigt att åka hem. Men thats life !


Alla bra tankar kommer på natten

Är alla ester feminister ? Jag kallar mig estetare men inte är jag feminist. Fast det känns lite som att alla "riktiga" estetare är feinister. Aja det är väll inte så fel med att vara feminist. Vad vet jag ?

Till dej vitamin well och trötthet går inte riktigt okej. 

Bra Linnéa, nu kör vi nu gör vi.Varför la jag upp en svart bild ?

Ser ni det där blå Options... det förföljer mig över allt, lite läskigt faktiskt !

Natten


Hjälper Moa med hennse videblogg !Det går bra nu ! ;)

Lule(å) hockey


Just nu sitter jag och tittar på hockey för andra gången i mitt liv och det är också andra gången jag ser Lule(å). Ikväll ska det mysas som tusan vi ska fira att vi fått spendera en hel vecka tillsammans.Underbart

Det var en underlig dag igår, mycket spänning och förväntan. Men också längtan och sorg. Den senaste tiden har det hänt saker som bara jag kunnat drömma om. Men jag har fått skriva och jag har fått ut mig det jag behövde och just nu just idag så känner jag inget annat än spänning på vad som ska hända idag. För idag är det min sista dag i norrnotten och då finns det ingen mening att vara ledsen och sur.

Slänger in en bild på när jag gick i sjuan. Tänka att tiden gått då otroligt snabbt !
JAg är inte jätte stolt över bilden, men det respresenterar den lyckliga tiden.

Det finns saker som borde bli osagt.

Jag är trött på det här.
JAg gillar att det finns saker som lyfter upp vardagen.V.

Jag har skrivit innan att jag inte gillar folk som ljuger. Ibland kan en lögn bara komma till utan att man vet varför eller hur. Jag förstår, det kan hända alla även den bästa. Alla ljuger ibland, alla ljuger vare sig man vill eller inte. Men det ska alltid finnas ett: MEN.

Jag ska berätta en historia. Den börjar med att en tjej som heter V, börjar på en ny skola. På skolan träffar hon underbara människor. V är ganska bra på att prata och hon har detta lilla extra som får vuxna människor att gilla henne.  De människorna hon träffar blir hon riktigt bra kompisar med och hon känner äntligen att hon kan släppa det gamla. Hon kan släppa saker som har hänt för länge sen. Saker som får henne att gråta men också att skratta. 

Varje människa förändras. Vi förändras oftast tillsammans, men ibland så står någon kvar och den andre försvinner. 

V kan inte säga att hon har haft det bra, hon är känslig och det gör att några av hennes vänner tycker att hon är jobbig. Men det är inte lätt för V för hon vet inte vart hon ska stå. Hon vet inte vilka tår hon trampar på. Det finns folk som kanske inte är direkt i Vs liv men som på verkar henne får henne illa till mods. V förstår inte dessa personer som inte vill något väl. De är som att de medvetet gör saker för att förstöra, för att de är svartsjuka. Men det är inte lätt för V att vara snäll hela tiden. Det är inte lätt att vara den söta lilla flickan som bara går runt och är trevlig, smart och skrattar. Ibland vill hon gå till de hon tror att hon känner bäst. De som får henne att prata de som vill henne väl. Men det är svårt för V att veta vem som vill henne väl. Hon är en person som litar på alla. Det gör det svårt för henne att se, att de hon trodde var sanningen inte var det. Även om hon känner det i magen. 

När V kom till sin nya skola så kunde hon släppa på sitt förflutna och slippa behöva tänka på det. V kände ingen lust att någon skulle få veta. Men hon förstod inte hur svårt det skulle vara, hur det skulle tära på hennes krafter. För hennes förflutna är den del av henne. Då fann hon person(er) som hon kunde prata med som inte behövde tänka på sina problem. Samtidigt växte hon. Hon blev både gladare men fick också fler dippar. Fast hon visste att hon i slutändan skulle kunna vara lycklig. 

Då blev allt svart för V, hon var med människor som brydde sig. Men hon vet att det är något som inte stämmer, något som någon har gjort. Hon känner det i ryggen. Hon känner att det är som att en knivs vassa blad vilar mellan skulderbladen. Så smäller det kniven skär djupt ner i ryggen. V är chockad för hon förstår inte. Hon förstår inte vad det var som hände. Allt som var på väg att bli bättre. Hon tittar på de hon litade på mest, men hon ser dem med ryggen vända. V tittar förvirrat omkring och får till slut hjälp hon får hjälp. Med den hjälpen kanske hon tillslut kan få ut kniven som sitter djupt, vid nackens slut. 

Detta var historian om V. Hon vet att hon kommer kunna le, men hon vet inte när hon kommer kunna lita på dig igen, eller vem hon egentligen ska lita på.

Börjar som jag börjar

Ändrat lite på bloggen, fått blogg tips och myst med galet sköna människor.

Hedern är ny, jag fick den jävla fula ramen, som blir på vissa bilder och jag har kategoriserat alla inlägg. samt att jag har nu BlogRespons, så det är bara att fråga på om det är något ni undrar över!


Ha det riktigt bra nu !

Följ min blogg med Bloglovin

ö

Det är som det är

Sitter för första gången på denna vecka med min egen dator och skriver. Känns skönt. 

Även om jag jag har det kanon här uppe och jag vet att jag skulle kunna göra mycket för att få träffa dessa människoa varje dag. Så längtar jag hem till fuktiga Göteborg, kanske inte till staden uta mer till folket som finns där hemma. 

Något som är kul det är att sitta och leka med bilder, hur man kan redigera bilder. Nu ska jag äta palt !

Hej då

Nu åker jag ifrån Pite(å) för sista gången för den här gången. Känns lite vemodigt att veta att det bara är 3 dagar och 2 nätter kvar.

Vi är på väg mot Lule(å) där jag ska spendera de sista dagarna.

Kommer hålla er uppdaterade !

Jag och Moa, Eva-Linn ville inte vara med :))

 


Bloggar kl 4 på natten

Hej folks !
Jag och Eva-Linn ska sova nu så hoppas ni drömmer gått !
Puss och ses sen !


Önskas

Detta är saker jag vill ha önskar mig, varnas för dregel.

Adrian Hammond - 1398 kr (jag mår illa, så mycket vill jag ha dessa)


Adrian Hammond - 1098 Kr


Carlings - 299 Kr


Carlings - 299Kr


G-star - 1259Kr


G-star - 1099Kr


Gina Trecot - 199Kr


Hunkydory - 899Kr
Holebrook - 479Kr

Hoppas ni blir insperade ;)

Pite(å)

Vart på Pite(å) idag och kollade runt lite, igår köpte jag ett par skor som ni ser på bilderna.

Nu ska vi nog mysa och lyssna på go musik, och spela gitarr.

Skorna jag köpte igår.
Skopunkten 299 Kr

Ska det va så ska det !

Det kostar att ligga på topp.

Dagen än så länge har varit mysigt, just nu sitter jag med en latte och cheescake och myser med underbara norrländskor. Hoppas ni har det bra.

 


Godmorgon !

Idag så vet jag inte riktigt vart dagen tar oss men jag tror vi ska bege oss till "storstaden"

Idag ser jag ut såhär
Tröja - R3D 149 kr
Byxa - Esprit 499 kr

Puss och hoppas alla har haft ett bra lov !

Norbottens skogar !

Idag så har jag varit i "storstan" Luleå
Köpte en ny töjning 5 mm och ett par skor. 

Vi var vid storforsen det var jätte fint och mysigt att gå bland skogar. Längtar inte hem till blöta Göteborg där även om det är sol så är det fuktigt ovh håret är förstört innan man sätter foten utanför huset. 

NU ska jag se på film men mysigt folk ! 

puss ! ;)

RSS 2.0