en gång var det fint utehTittade ut genom fönstret i morse och så såg det ut såhär. Magiskt! Nu känns det som att våren är på väg när man får se ljus och soluppgång. Denna Onsdag har börjat bra? Hoppas det fortsätter så !

En evighet mindreOnsdag, onsdag, onsdag. Behöver jag säga mer? 29 är det också, skott år.

Köpte en bok. Fick en bok. Nu måste jag läsa. Ett sms, blev till många. Så olika, men ändå lika. Hm..varför prata i gåtor när ingen förstår? Dagen till äraJag slutar om 30 minuter. Härligt sen återstår det en lång väntan men så blir det fika sen så det är värt. Som jag skrev i förra inlägget är mitt huvud sprängt med frågor. Det är som att jag vet men, inte vågar inse. Eller tro på det. Jag har det bra nu. Något som jag tänkt på är vad du sa. Du sa det jag precis ville höra. De enklaste av ord. 

Nu ska jag sluta prata i gåtor och återgå till svenskan.

Hm... Fika?Försöker att samnfatta kvällen som var. Var den bra? Var den dålig? JAg vet inte. Den var okej. Både bra och dålig. Jag vet saker som alla borde veta? Det finns människor som vill skada en och så finns de människor som bara ser gott. Just nu är jag runt människor som ser allting bra, och som vill väl.

Så varför inte vara glad ? 

Snus TBilden är tagen, midsommar. Då var min mobil hel och fin.

Kommer du ihåg i sommras. När vi skrattade åt Snus T, du fick alltig att bli så mycket lättare. Jag skrattar forfranade åt det. Så himla roligt, gammal snus och coola killar. Det var som att vi gjorde som vi inte borde. Skrattade åt det som var hemskt och de som var elakt. Det är en av alla dessa gånger du ståt vid min sida, och fått mig att gå framåt även om det vart motvind. Matilda du är bäst.

Mitt hjärta slår dubbelt så fortBilden är från maj 2011, tror det till och med var på min namnsdag.

I maj gick jag i jeans jacka och kände mej cool. Jag vill ocksp gå med jeans jacka och känna mig lite extra cool. Okej, solen börjar titta fram. Men tänk när man kan åka moppe med jeans jacka och det är varmt, eller när man har shorts. Saknar värme och ljus. 

Engelskan är klar, och jag ska se om jag orkar öppna historia boken eller om jag kommer och somna.

Experiment
Det fina vår vädret vart tog du vägen? Igår var jag i stort sett i sägen hela dagen eftersom jag ville bli frisk, eller mindre sjuk iallafall. Jag vet inte riktigt, väskan är full av kakor och strepsils. Jag ser fram emot att komma till skolan idag. Jag vet att det kommer att bli roligt!

Det var det bästa av två världarJoel Wilhem Gabriel Karlsson

Oh ja, du är braBilden är från början av sommaren, vad rödhårig och fräknar. 

Detta var mina dröm yrken när jag var 11:
1. Fotbollsproffs
2. Gifta mig rik
3. Häxa

Jag vet inte om jag verkligen vill bli häxa. Men jag hoppades väl mycket på fotbollen eller nåt. Nu skulle jag nog säga något helt annat.

Tills du läser denna bloggVaknar upp och vart annat ord jag säger försvinner. Sjuk. Ska förmodligen ligga i sägen hela dagen och försöka göra lite engelska eller historia. Vill inte vara sjuk imorgon. överraskningar är nästan det bästaNär man kommer hem så har min syster varit här och så gav hon mej dessa. Så söt. Älskar dem, skit snygga. till sommaren kommer de att bli hur fina som helst.

Jag och du är vännerVår i luften, Mina bruna Converse på fötterna, en latte i pappersmugg i handen och en bänk inne på trädgårdsföreningen med solen mitt i ansiktet. Kan det bli bättre? Absolut! När man har sin bästavän på högersidan och pratar strunt.

Jag har även hunnit att engagera mig genom att demostrera mot ACTA-lagen.

Jag ler och du serDagarna denna vecka har varit på ett sätt förjävliga, riktigt hemska. Men också några av de bästa dagarna på länge. Äntligen helg, gött med lediga dagar. Även om jag kommer göra som jag ofta gör. Gnälla på att jag har läxor och försöka göra några.

Idag har varit en väligt bra dag. En fin dag, fint väder och roligt folk. En läxa fick jag också gjort. Härligt !

EnsamtSnickare ska komma hit, läskigt. Vi har inte haft snickare här på typ två år, då vi gjorde om tomten. Vi bygger om här hemma. Vi ska ha göra ett nytt badrum och göra vårt kök större. Så bygger vi också om bastun ska bl.a. sätta in en glas dörr. Det kommer bli roligt att se hur det blir efter det är klart.

Jag och du må levaEn av mina fina vänner fyller 19 idag ! Så jag tänkte övarraska honom med muffins som jag gjorde igår. Min forskning på det jag inte tror på fotsätter idag och jag vet att det kommer bli en händelsefull dag. Bara mitt humör också är på topp.Lika stora som husTröja -Fisch 3 One
Byxa - Adrian Hammond(NYA)
Skor - Dr. Matrens

Även om det är onsdag känns det som att det kommer att bli en bra dag. Hm.. Kaffe och kaka?

Haga vs DahlsFettisdagen idag och självklart har jag ätit semlor, på kafe och snart kommer jag få en till här hemma.

Politik ?Kom hem igår så hade mamma gjort falsk äggost. Väligt god och en rolig överraskning. Igår fick jag lära mig hur man gör anteckningar på datorn och hur snyggt det blir. Att jag har skit coola vänner som alltd står vi ens sida. (fast det visste jag inan också) Igår var faktisk en sak till som hände. Men det ska jag hålla hemligt tills jag vet om jag vill berätta. 

imorgon kommer antagligen mina byxor också!

Har det ok
spaceroom.blogg.se

Hej. Therese här. Gästbloggar lite. Julia har redan berättat vad vi gjort idag, men jag tänkte bara skriva att jag gillar Linnea! Väldigt mycket! Jättemycket, oavsett vad!

Det var en måndagEfter en fin dag med skridskoåkning på idrotten tog vi oss en tur till max där vi nu sitter och har det awesome!
Måste bara skriva att du har en fin, bra blogg Caste! Fina bilder tar du också! Over and out! Peace / Julia

TöjningarSåhär ser mina töjningar ut. Jag har töjt till 5 mm och tänker inte töja mer än 6-7mm. Eftersom jag tycker att det är fult om man töjer förmycket. Just nu har jag den lilla svarta tunneln i örat och jag tycker att den är skit tuff.

Du svara nejDessa byxor köpte jag precis. Det var rea på stayhard. Jag har länge velat ha ett par typ sådan här byxor.

Du säger det som borde bli sagtIbland måste man göra saker som är tråkigt. Även om jag brukar tycka att plugga är rätt kul.

Den var godEn av mina kompisar fyller 18 idag och hon ska ha middagen. Jag fick baka hennas kaka hon skulle ha. Såhär blev den. Det är en chokladkola kaka, med egengjord kolasås. Stod i över en och en halv timma med den såsen.

Du och jag tillsammans?Byxa - Levis
Skjorta - Harvest

Jag ska åka nu! är jätte stressad !

Pappa kan jag få en rolex?


Detta ska jag hinna med innan jag åker.

Mina UrbanearsDem vita har jag haft sen våren 2010 och för några veckorsedan så pimpade jag dem. Jag skvätte färg på den för att det skulle bli lite fräckare och jag tycker väldigt mycket om både de vita och de mint gröna. De gröna fick jag i födelsedags present av pappa. Varje gång jag ska någonstans följer mina urbaneras med mig, något av paren.

fika och snabb matDet är så mycket jag borde göra, läxorna är över huvudet på mig. Men det jag gör är att jag leker cool och kommer hem försent. 

igår var det fotbolls tunering på skolan, vårt lag "team unicorn" kom sist. Vi förlorade allt men jag hade väldigt roligt. Jag hann senare åka hem för att duscha, byta kläder innan jag åkte tillbaka mot staden. Det var en rolig och mysig dag igår.

stumDet var en spännade och intressant dag, igår. Jag har bestämt meig för att börja läsa Da Vinci koden. W?

Ensamheten är värst

Jag är ganska redo för en onsdag, det känns som att denna kommer att bli ganska bra. Jag har i vanliga fall ganska svårt för onsdagar. Det är en dag som ligger mitt i veckan, och det blir inte speciellt bättre när jag inte får någon lunch. Men idag är påsen packad med båda banan och celmentiner samt ett härligt humör och ett hopp på att denna onsdagen kommer bli bra.
Godmorgon.

Vi väga lika?Hittade ett underbart citat i den bok jag läser just nu. Boken heter "Maskarna på Carmine Street" av Håkan Nesser. Boken är bra och en typiskt Nesser bok. "Alla de tankar och de ord som vi släpper ifrån oss, dem har vi inte längre kvar. Det or de outtalade som vi bär med oss. Det är det ofödda som skapar tyngden i vår existens" 

Det har varit en rolig och mysig alla hjärtans dag, jag kom hem för en timma sen ungefär och är galet trött!

Hungrig men gladKännslan när jag åkte hem idag var hur bra som helst. Även om trötthet och hunger var närvarande var jag glad. Ville bara säga det! Kom hem för en timma sen ungefär och skulle bums sätta mig ner och pluggat och det har jag (nästan) gjort också. 

En bra dag helt enkelt.


Det som skulle bli slutetvill ha dessa nu, nu, nu!

Pratat om socialism till kina och marknads ekonomi till Sveriges invandrarpolititik och ett eventuellt tredje värdskrig. Det är tomt nu i huset och snart kommer idolerna på Svt 1 det får jag inte missa!

Det är det du inte ser som är viktigtJag har en berättelse som inte blir klar, slutet finns liksom inte. Det enda som finns är en lång början på något som jag hoppas ska bli något bra. Även om jag många gånger kan se slutet, mitt framför mig får jag ändå inte till det. 

Just nu: Eldkvarn "Cirkus Broadway" på fullt på min LP-spelare. Jag kan inte förstå att denna skiva är över 20 år gammal och låter helt fantastiskt. Musik blir inte gammalt. Tittar ut genom fönstret och ser att min bror har dammat av det gamla luftgiväret.

Hinner inte !


on tha way, eller nåtVäskan är packad med två skjortor och ett gott humör. Ikväll finns det ingen plats för tårar eller gnäll. Glasögonen är på näsan och jag ler för det goda.

Rock´n roll !Tittade ut genom fönstret och såg min kära katt sitt sådär, antar att hon vill in. Skickade precis in en bild till en fototävling(inte med denna bilden), väntar på något, och lyssnar på det jag inte brukar lyssna på, och för fösta gången på lång tid glad att jag har spotify. Idag blir det antagligen att laga mat och prata strunt. För om tio min kommer det att plinga på dörren.

Rädd för det som inte synsJag ljuger inte - Du är vuxen och borde förstå.

Det är lättare att skriva än att tala.Ni får leva med en bild på Mattis. Har precis färgat ögonbrynen, det blev inte så stor skillnad ifrån när jag målar dem på morgrarna. Men tänk att få vakna på morgonen och se sina ögonbryn! Dessutom är en deg på jäsning. Blir bröd denna gången.

Att tala är silver och tiga är guld?Ligger just nu med en av pappas gamla skjorta och försöker sätta ord på mina kännslor. De senaste dagarna har det varit svart, att just sätta ord på det jag känner. Är det bra? Mår jag bra? är jag glad? Varför är jag inte glad? Borde jag inte vara det? Frågor sem dessa kommer hela tiden upp i huvudet, och det är bara början.

Jag har mina knepSkjorta - Boomerang
byxa - Esprite

De dagar då jag har myckte i huvudet och känner att jag inte orkar tänka mera, brukar jag sätta mig i badkaret och dra på kranen på fullt. Vårt vatten system är så gammalt och låter så otroligt mycket att jag inte hör vad jag tänker. sen när jag suttit där en stund så känns det bättre och jag vågar möta världen igen.

Att ljuga är som att: spotta i ett glas och sedan dricka upp detDet som är svårt ser så mycket lättare ut, om man inte känner. Om man inte förstår. Jag vill förstå, men hur ska jag när jag inte vet vad jag själv vill? Hur ska jag kunna se dig i ögonen när jag av erfarenhet vet att kanske inte kommer sluta bra? Du kan vara hur trevlig som helst. Men jag kan inte ge dig en ärlig channs. Hur mycket jag än vill (du ska veta att jag försöker). Jag måste ta en sak i taget och när jag är redo så kommer jag kunna se dig i ögonen. Men just nu så känns det fel och det är inte ditt fel. Jag är inte redo för det än, jag har en bit kvar, innan jag kan se det jag inte vill se.

Det är inte lätt att ta tjuren i hornen eller ens se sanningen i vitögat hur mycket jag än vill. Det är som att jag lämnar en falsk trygghet, och det nya som väntar är osäkert. Lite som att gå på tunn is, du vet att den kommer att spricka men inte när. Jag vill ge dig en channs, men hur ska jag när den jag borde lita på ljugit för många gånger? Hur ska jag kunna lita på dig, när jag inte kan lita på hen?

Jag är nervös för det som kommer att hända. Och jag hoppas att det är värt det. Om jag inte tycket mycket om det jag saknat hade jag inte ens tanken på att göra det jag bestämde mig för idag. Ibland är det för många som inte förstår, för de har aldrig upplevt det. Och det kan jag faktiskt förstå.

Jag vet, men förstår inteUr en tidning från 1983


Det är positivt, jag lovar
Jag är skivaffärs nörd. Jag är galen i, att gå in på Bengans eller Rocks. Innan jag visste att Bengans fanns gick jag så fort jag fick chansen till Rocks. ingen av mina vänner tyckte att det var speciellt roligt att gå runt i den lilla affären, den är inte speciellt mysig men det var den enda skivaffären jag visste och varje gång jag gick in för att titta kände jag lyckoruset i kroppen. Jag tror att jag alltid har tyckt att det varigt något speciellt med skivor, fast när jag var liten bestod det mest av ”Smurfhits” eller ”Eva och Adams sommarparty”.

2006 fick jag min iPod, min alldeles egna som jag köpte med mina egna pengar, jag bad min bror att lägga till musik och fick allt från himmel och jord. Men det jag mest lyssnade på var Lars Winnerbäck. Efter att jag fått all musik till min dator från min brors så hade jag det mesta, alla Lars Winnerbäck skivor som fanns då till och med extra grejor, mycket Håkan Hellström, Thåström, Säkert och till och med Ani DiFranco och mycket mer. Ytters lite hade jag i handen fysiskt och det var då jag började samla.

Det kändes kanske lite onödigt att köpa skivor som jag hade på datorn, så jag började samla på nya skivor. Men så märkte jag att jag inte alls hade alla Lasse skivorna och det var låtar från Håkan Hellström som jag ville ha.  Det var då jag på riktigt jag började köpa Lasse skivor. Jag har en grej att jag inte vill ha alla på samma gång. Jag vill inte köpa alla de fem skivorna som jag saknar med en gång, utan det ska ta tid. Jag ska känna lusten och det ska klia i fingrarna. Det ska nästan göra ont i kroppen efter att få hålla den i handen. Många gånger jag är i en skivaffär kan jag inte hålla händerna i styr och köper alltid något, antingen något jag velat ha länge eller något jag inte alls visste fanns.

Jag började med att jag ville skriva något annat så blev det såhär, men ändå så känns det mycket bättre !

Grattis till min katt som har namnsdag idag, jag älskar dig Doris ♥

Ekonomiskt bortskämd ?Samma som igår har jag varit sängliggande men mår mycket bättre och ser fram emot att få komma ut!


Spelar edelweiss och sjunger "jag får liksom ingen ordning"Huvudet känns som en sten och kroppen värker, till och med jag kan bli sjuk. Antagligen ska jag ligga i sägen hela dagen och lyssna på god musik och ta hand om mig själv. Sova! Känns som det var evigheter sedan jag sov ordentligt.

Jag bokade frisören själv

Jag saknar inte mitt gammla bruna hår ett dugg. Hur skönt som helst att vara ett steg blondare. När jag för ett och ett halft år sedan färgade mitt hår brunt efter att i år försökt få det blont, så förstod jag inte vad jag gjorde. Hahah, alltså jag saknade mitt gamla blondare hår så himla mycket och nu är jag äntligen på väg att bli ljusare igen.
Nog om mitt hår.

Snart sjukNågra av de första gånger jag fotade med den kameran jag har nu. Jag är så jäkla sugen på kaffe så jag tyckte den passade här ock nu. Jag drömde inatt att jag skulle klippa mig och att jag var tvungen att åka till Stockholm, när jag kom fram klippde de mig inte utan sa bara att de gjort det. Det är det första som räknas

Tidsinställt! Eftersom jag inte vet om jag orkar ta med datorn får ni nöja er med detta inlägget. Jag fick precis i mig min första kopp med kaffe och ska dra mig mot skolan. Idag ska vi spela Lasse på ensamblen, det kommer bli hur kul som helst. Äntligen en låt eller genger som jag gillar.

Det lönar sig till slut, jag vet

Vaknade upp att jag hade fått detta mailet, och jag nästan åkte i golvet. Blev hur glad som helst. Jag sover hos min syster  natt och det kommer bli hur skönt som helst. Nu när skolan kommit igång igen är det skönt att komma in i rutin och sånt.

RSS 2.0