Krunegård IgenIdag klockan 21 Markus Kruegård höras i P3. Han har spelats in Live konsert som kommer att höras i P3 rikigt roligt. Jag kommer att sitta bänkad framför radion och lyssna.

Payback's a bitchJag kom hem för ett par timmar sen och jag känner i kroppen att jag har fått för lite sömn. Här är mina klockor som jag lovat. Den till höger är min favorit och den har varit med sen julen 2006 så vi har många minnen tillsammans. Den till vänster är otroligt snygg.

En hette SallyLekande barn - Alice B

Helt gaalet bra artist som jag har hittat. Denna låten är min favoritlåt med henne, jag kan liksom inte sluta lyssna på hennes skiva.

Var på Ullared igår, men köpte inget speciellt då jag inte hade några pengar. Men jag kom ändå hem med en Lasse skiva, som jag tänkta ta kort på när jag kommer hem. Nu när våren är i riktg blom lägga ut mina favorit låtar/skivor.

Nattmeddelande, och sms på morgonenHade väldigt roligt igår med väldigt roligt folk. Träffade en gammal klasskompis också. Åkte hem ganska tidigt för jag ska till Ullared idag. Om 45 min kommer en kompis och hämtar mig och vi bär av till Ullared.

Den djupaste av vännerJacka - G-Star
Shorta - H&M
Jeans - Lee
Skor - Converse
Påse - Egen tryckt

Ska snart sätta mig på moppen och dra mig in för att äta luch med mamma. Det är helt galet fint väder ute. Hoppas det håller i sig till ikväll. Jag ska se om jag kan ta kort på min klocka(or), i helgen. Har en kännsla av att det kommer att bli roligt ikväll.

"Jag kan bli ganska trött på Jazz ibland"Isis & Bast - Kent

Försöker lära mig lära denna låten på gitarr. Den är helt galet bra!

Alla sitter vi en datorHittade denna härliga text i min gamla dagbok. Det står "(14/1 - 2003) Jag hr blöd för at men storebror hr slog mej på nesa" Jag tyckte den var lite rolig.

Svenska kanske?Idag kommer jag bara ha Svenska Nationella och lite piano. Till skolan kommer KENT att spelas i mina urbans. Ny musik av några av favoritartisterna är något av det bästa som finns. 

KommateckenKent - Jag är inte rädd för mörkret.

Behöver jag egentligen säga något mer? Lyckorus.

Avbruten


Mer Lasse än vanligt?Jag borde ta mer kort på vad jag bakar. Bilden är gammal, men jag bakade likadan muffins igår så den passar bra. Jag är helt otrolig på att göra vanliga muffins. Vanliga vita, varför lyckas jag inte med det? 

Vi är vegitarianer är hemma nu. I en månad ska vi "testa" hur det är och förhoppningsvis får de oss och äta lite nyttigare. Igår gjorde jag Chilli Qourn med ris. Det blev överförväntan. Jag borde ta kort på det jag lagar och bakar och bli bättre på det. 

Idag har vi bara nationella sen så blir det måla på kulisser. Ska ta med mig min lilla kamera och försöka ta lite kort!

Jag hade en bra rubrik igårIdag har jag på mig detta. Byxorna är nya och jag köpte dem i lördags. Både byxorna och shortan kommer från Carlings som är min favorit affär. Ny vecka och då väntar två nationella prov.

SparaBiljetterna är köpta men resan + maten kostar också pengar. För att jag ska kunna ha råd med allt så ligger jag väldigt lågt just nu. I ett av kuverten ligger mitt bankomatkort, bara för att jag ska kunna hå råd med den första resan. Så denna månaden till ungefär mitten av maj får jag leva på 190 kr. Det blir inga resor till bengans. Jag är glad att jag har sparat hela vintern. Jeans JackaKöpte en ny jeans jacka idag. Jag tycker verkligen om jeans jackor. Hur snyggt som helst att ha på sommaren. Den till vänster är den jag köpte idag på Carlings för 500kr. Den i mitten är från G-star och jag köpte den förra året för 1500 kr tror jag. Den längst bort till höger Har jag haft hur länge som helst och jag gillar den väldigt mycket.

Asså KentIgår släppte KENT fyr låtar från sin seanste skiva som kommer ut snart. De släppte låtarna i andra namn. Vill nu höra de underbara låtarna? Skriv in namnet här under i spotify så kommer dem upp. Hur bra som helst. 
JBwKRTqzkf6L
66SepCcdBleR
o1OeG9tvbPWM
MOjHNlJJ1Fdj

Beställde även en present till en av mina vänner som fyllde år för inte så länge sen. Mamma har namnsdag idag så vi ska ut och kolla runt i staden och spela golf tillsammans. Det kommer att bli mycket skoj. JBwKRTqzkf6L
66SepCcdBleR
o1OeG9tvbPWM
MOjHNlJJ1Fdj

läsa mellan raderna, eller läsa det som inte stod skrivetÄntligen säger jag bara. Gud så skönt med helg, sova och plugga på allat jag ligger efter med samt alla prov vi har. Nu vet jag vart jag vill gå efter gymnasiet, men då måste jag kämpa också.

Sanningen om det svåraIgår så fick vi trycka var sin påse. Detta tryckte jag. Ledsen för ganska dålig bild, det gick lite snabbt imorse. 

Idag blir det att vara med på Öppet Hus sedan ska vi på Teater med klassen. Det har varit välidt långa dagar. ag har fått gå upp halv sex och sedan kommit hem runt åtta/nio och det. Jag har varken hunnit äta eller plugga. Konstiga rubriker men en rent hjärtaGod morgon, ännu en onsdags början. Tiden bara springer iväg. Det snöade igår morse, va läskigt. Fast under 2011 snöde det i Maj, så det kanske inte var så konstigt. Bilden är från igår på svenskan tror jag.

En blottares själs öppna armarDetta med att jag försvinner lite då och då, det är kanske inte så bra. Jag kom på igår vilka två högskolepogram jag skulle vilja läsa, samt vart. Det är ett och halft år innan jag ens ska börja söka men jag har i alla fall en plan.

Att enkelt seHar precis läst igenom alla 55 blogginlägg jag hade att läsa. Skickade igår in två ansökningar om att få vara funktionär på Siesta. Mina veckor kommer troligtvis se ut såhär framöver. 

Vecka 20. Mallorca
V. 22 Siesta
v. 23 Nicki Minaj i Oslo
v. 26 P&L
v. 27 (Putte i Parken) eller jobba  
v. 28 Fredag: Lars Winnerbäck, Lördag: Kent, Söndag: Melissa Horn
v. 29-30 Jobba
Sedan börjar skolan igen. Jag ska försöka att planera in en Lars Winnerbäck konsert till det ahde varit helt galet roligt.

Idag ska jag städa lägenheten och sedan ringa mamma och be henne hämta mig så jag kan åka hem.

Att tappa dig, skulle vända min värld upp och nedJag gillar dessa veckor då man är i skolan och gör det man ska göra utan stress, inga lektioner utan man bara är där och gör det man har missat. Eftersom jag typ inte har något jag ska göra så är det hur skönt som helst. Så idag har jag vart i skolan. Sedan åkte jag hem så gjorde jag lite mat så kom peter och mamma hit och åt sedan åkte dem och nu har jag gjort massor med muffins till Ash som fyller år imorgon. 

Idag är det GAIS men jag ska inte gå. Skulle vart väldigt roligt dock. 


Jag och du är som vi ärNi får leva med bilder som jag har på datorn för jag har inte kameran med mig. Hade mitt utvecklingssamtal idag och det var som det brukar. Okej.

På väg mot nya tag?Idag har jag utvecklinssamtal, det är det ända. Men det ska bli kul att veta vart man ligger och vad lärarna tycker om en och sånt. Sover hos min syster i veckan (själv). Ska bli skönt att komma ut ur huset och bara ta hand om sig själv lite.R.E.M


(Bilden är från google)

Kärlek när jag hittade två R.E.M skivor och en Stefan Sundström skiva i vår gemensamma skivsamling i gästrummet. Jag har precis börjat lyssna på R.E.M och jag kan inte förstå, vart har de varit i hela mitt liv? De är hur bra som helst. 

Idag blir det väl at packa och dra till min syster.

Jag har tapat tie tenderPåsken igår var överförväntan hade väligt roligt och väligt kul. Just nu är jag hur seg i kroppen som helst och har inte vidare lust med någonting. Ska kanske fundera på att ta lite kort eller iallfall gå med en filt och läsa?

Autograf
Mina Lasse skivorDessa är mina Lasse skivor. Fem av LP är numrerade. Söndermarken(den som är en bild med träd på, till höger) köpte jag i onsdagas. Som ni ser har jag lite tvärt om, de skivor som jag har på LP de har jag inte som CD och så vidare. Just nu lyssnar jag välidgt mycket på Söndermarken eftersom jag köpte den sist. Favorillåten just nu är "pollenchock och sjärnfall" och "jag vill gå hem med dig" Ingen av dem låtarna finns på Söndermarken. 

"pollenchock och sjärnfall" finns på Solen i ögonen och "jag vill gå hem med dig" finns på Singel om jag inte mins fel.

Vadå ?Godmorgon och glad påsk på er. Här är min Kristian Anttila skiva som jag fick signerad, singnaturen ser jätte kladdig ut.

En gång var det bra !Fick ett påskägg av mamma idag. Jag tyckte det var jättefint. I låg två trisslotter och chokladägg. En rolig överraskning.

Påsk


Uppdaterar med min systers iPad långfredag idag. Imorgon är det påsk och jag som inte bryr mig om påsken och tycker att sådan högtider bara är stressade, kommer att spendera den med en vän och det kommer att bli mycket kul. I onsdags var vi på Bengans, kom hem med Kristian Anttila skiva och en Lars Winnerbäck LP, jag kunde inte låta bli. Kristian Anttila var på Bengans och jag fick skivan signerad. Väldigt roligt ! Han var mycket trevlig !

OstSmakarBlåIdag ska jag se Kristian Anttila live på bengans, tänkte också dra och köpa hans skiva och kanske få den signerad. Det kommer att bli mycket skoj. Det är så roligt, jag fick veta hur mina veckor fram över kommer att se ut och jag är mycket nöjd eftersom att det blir två festivaler, 4 konserter plus en helg i Mallorca.Ett årJag såg idag att jag har bloggat med denna bloggen i ett år idag. det ska firas med kaffe i solen. Mycket roligt och mysigt. Ville bara påminna om min twitter.

Ja, du kan få en kaka men du måste vara snällHade satt klockan på straks innan 05:30 och när radion sätts igån är det Lars Winnerbäck jag hör. Jag tror jag nehövde det. Jag blev skit glad. Två lektioner idag.

Jag tog kort på huset.Det ser ut som att vi har plast gräs. Det är Söndag, det är väl då jag sumerar veckan? Denna vecka har varit fylld av känslor. Både bra och dåliga, jag fick till och med träffa en kändis. Vet inte om veckan har varit bra eller dålig. Min fredag en av de bästa dagarna jag har haft på länge.

RSS 2.0