Tjoo


NyÅr

Har just tryckt i mej lite frukost. Alla mina kläder ligger överallt, jag vet forfarade inte vad jag ska ha på mig ikväll. Men det ordnar väl sej. 

Igår när jag slog på tv, så det första jag hörde var "kom Änglar" En av Lars Winnerbäcks finaste låt. Det var e tjej på "på spåret" som sjöng den. Det var roligt höra den, men tråkigt att de ändrade i texten.

2011

Kras. Mitt nyårslöfte för 2011 kommer jag inte ihåg. Antar att det var något om att jag skulle vara gladare. Eller så hade jag kanske inget. Något jag kom ihåg var att för ett år sedan sa jag att jag aldrig skulle sluta med fotbollen. Att hur det än blev skulle jag inte sluta. Men tre månader senare tog jag en paus som fortfarande gäller. Så man ska aldrig säga aldrig.

Hela året för mig är väldigt luddigt, jag sitter här och försöker minnas vad som hände de första månaderna. Sista terminen i nian. Det kanske är det, det hände inget roligt. Jag slutade blogga i januari och började i april igen. Varför minns jag inte, antagligen för att jag inte hade något att skriva om. Jag har läst mina sista inlägg och minns att jag inte alls vill skriva. Jo, där sa jag fel. Det ville jag men jag hade inget att skriva om och den ända som hade roligt och nytta av det var jag själv.

Året som har gått har varit tråkigt. Men kan bero på att det har varit ett lång och kämpigt år. Det finns massor med ljusglimtar som t.ex. att jag slutade nian. Jag träffade folk som jag inte alls brukade träffa och min familj ändrades. Även om saker och ting blivit som det blivit har det både varit roligt men också skrämmande.

Jag startade denna bloggen, jag åkte till alperna och hafjell och åkte skidor. Detta var svårare än jag trodde. Haha, jag kom precis på vad mitt nyårslöfte var och jag kommer ihåg varför jag glömt den. Eftersom att jag inte har uppfyllt det och eftersom jag inte är särskilt stolt över det, kommer jag inte säga vad det var.  

Fick se min andra Håkan Hellström konsert, stod två meter från scen, jag fick också vara med i radio två gånger. Förstå gången sjöng jag, jag lät ungefär som om jag skulle börja gråta. Andra gången var på den 6 Juni, då hade jag bestämt musiken i en hel timma. Bilden, jag var så jäkla glad över det. Just då innan jag slutade grundskolan var nog de bästa tiden på detta året.

Sommarlovet då, var okej. Jag jobbade, tjänade så mycket pengar som jag bara drömt om. Kände mig löjligt rik och köpte massor kläder från Carlings. På sommarlovet gjorde jag också något välidgt dumt. 

Sedan var det Lars Winnerbäck och Melissa Horn konsert. 

Så kom det jag väntat på i hur länge som helst. Jag började på gymnasiet, yey. Det var inte till en början det jag hoppats på. Men nu är det hur roligt som helst och jag är glad att det blev som det blev. Sedan var det Lule(å) Det var gaalet! Nä det var det kanske inte. Det var ifal något jag längtat efter. Det var hur kul som helst att se alla Goa norrländska människor.

Nu får det räcka med skrivandet, jag vet hälften av mina läsare bara tittar på bilderna och sedan inte läser mer. Jag vet det för att jag ganska ofta gör likadant Ni som kom ända hit är värda en guldpeng!

SkivspelareSom jag har väntat, äntligen kan jag få spela min skivor. Det är riktigt häftigt! Just nu spelas Eldkvarn en av deras första skiva. Hittade massor med gamla skivor igår som mamma hade gömt undan. Nu blir det åka av!

Retuschera


Jag och Benjamin

När jag verkligen inte har någonting att skriva lägger jag upp bilder, som inte säger något till er. (där ljög jag)

Det man inte vet kan man läsa sig till


SVAR !

Fråga av: olympia versace
vad är din favorit film? Det är nog Stinsen Brinner eller Dumma mig
tycker du om skolan? Jag tycker jätte mycket om min skola, den är hur mysig som helst. Helst när man har en som dej i klassen!

Fråga av
: random tjej
hej caste.
vad saknar du mest ifrån sommaren? Oj, jag vet inte? Alla roliga utflykter tror jag. 
och ifrån högstadiet? Min gamla lärare och min gamla klass.

Fråga av: Julia
Vilket är ditt favorit lag? GAIS såklart

Fråga av: Äbba
Vad köper du alla dina kläder ifrån? Carlings mest, nästan alla mina kläder är därifrån! 
Vilken är din naturliga hårfärg? Jag vet inte riktigt, någon ful tror jag

Fråga av: moaa
Vad tycker du om moaahlgren.blogg.se? Det är awesome!
Hur många fingrar har du? 11 tror jag
Favoritlåt som du kan spela på gitarr? Du gamla fria nord - Lars Winnerbäck
Godaste bakelsen? ToscaKaka 
Saknar du norrland? Om jag gör, som tusan! <3
Vad gör du just nu? Jag tittar på Harry Potter
Vad har du ätit idag? Grillat!

Fråga av: Sarah
Hur länge har du bloggat? Sen April 2009, tror jag

Fråga av: vicky
Favvo färg? Grön och Svart
Nåt husdjur? Min katt !

Fråga av: Jennifer sjöberg med fd. www.jennifersjoberg.blogg.se , numera- www.asitshouldbe.blogg.se
Vilken skola går du på? Cybergymnasiet i Göteborg, 
Favorit ''ämne''? Mina piano eller gitarr lektoner tror jag, jag tycker om det mesta förutom Engelska.
Sportar du? Jag har tagit en paus från fotbollen, så nej.
Om du vann en miljon vad skulle du göra då? Jag skulle köpa allt jag säger att jag ska köpa när jag har pengar, sedan ska jag försöka spara.

Fråga av: whizky
varför älskar du mig? Jag älskar inte dej, det ända djur jag älskar är min katt!
ska du gå ut med mig idag? Nej! Thihi
varför / varför inte? För att jag inte vill 
(jag tvingar dig om du inte gör det.... matilda med) :D oK

Fråga av: Ash
Hej Linnea!
Om ditt hus började brinna, God forbid, och du kunde bara ta med dig en sak, vad skulle det vara? Min katt, eller så skulle jag försöka ta med mig alla min samlar saker från Lars Winnerbäck

Fråga av: Random dude
Om du hade chansen att bo i vilket land du ville, vilket land skulle du ha valt? USA

Fråga av: Tove
Tycker du om djur isåfall vilket är ditt favoritdjur? Min katt, Doris. Jag är ingen djurmänniska.

Fråga av: Otto
Vilken är den bästa bok du läst? Kära Agnes med Håkan Nesser
Var skulle du vilja bo om du inte bodde i Göteborg? I Sverige: Norrland utanför Sverige USA !
Du gillar ju Galenskaparna/After Shave. Vad tycker du är det bästa de har gjort? Jag killar dem gaalet mycket, och de har gjort så mycket. Men Stinsen Brinner är nog bäst!
Vilket språk skulle du vilja kunna? Jag vet inte det känns som jag har gett upp min språkkarriär, så engelska


JulKlapparJag fick två LP med Lars Winnerbäck i begränsad upplaga, Kom och Singel. Det finns bara tusen av dem var i hela världen. Blev väldigt glad över att Pappa hade kommit över dehär när de försvann väldigt snabbt. Så fick jag mina älskade Dr. Martins, En berlock, och en påse med Håkan Hellström tryck. 
Sedan fick jag också pengar till Siesta och P&L festivalerna. Samt presentkort på nordstan och framkallning, och tre böcker, och ett capo, ett eget. 
Det var en bra jul trots allt! 

Nu tänkte jag sätta mig ner och svara på alla frågor så de kommer upp imorgon. Hoppas alla har haft en mysig jul med nära och kära!


Julens BästaSåhär ser jag ut idag, nu snart kommer pappa och hämtar mig och kör mig till farmor och farfar där vi ska fira jul, sedan åker vi tillbaka hem och firar den med mamma. Det kommer bli hur mysigt som helst.

Jag fick en jätte fin kommentar på ett inlägg från en kompis och det värmde väldigt mycket. Ibland behövs det inte mycket för att komma på fötter igen. Varför sura på julen? Det finns så många andra dagar att sura på.

Iallfall GOD JUL på er alla och hoppas ni få fina julklappar och krams ordentligt!

Äntligen.


Dagen före dopparedagen

Today har jag bakat mycket, det blir en vit jul iallfall. Hos blir det det, vad säg som vitchoklad parfarit med havreflan eller vikcoklad tårta? Det är deserterna imorgon. Jag har även klurat på lite rim. Bild får ni imorgon ! Då kommer väl något roligt inlägg om mina presenter.

Du, min vän i livet

Till dej som inte läser, men ändå ska tro det som inte är sant.

Utan att säga förmycket så har du gjort det svårt, du gör så att jag måste skämmas över något som inte är fel. Fast du får mig att känna att detta inte alls är rätt. Men jag förstår inte hur och varför du gör något sådant? Jag har inte gjort något mot dig, aldrig. Du tror förmycket, säg inget du inte vet. Okej, till en viss del kan jag förstå dig, men säg det till mig då. Det sista jag vill är att du ska förstöra för mig. Du gör mig osäker och blyg. SLUTA! 

Du är till och med vuxen och jag borde kunna se upp till dej. Det är du som valt det du gör. Eller hur? Därför bete dig, som du borde. Jag vill inte vara din vän, men jag vill inte heller vara din ovän. Du är en sådan person som ska inte få någon energi, som du inte förtjänar. 

Säg till mig vad du vill jag ska göra, och vad du tror. Så kan jag berätta varför. Istället för att göra som du gör. Nästa gång vi ses hoppas jag att du är glad mot mig och inte gör det du gör. För jag vill inte tro att det är jag som gör fel. Jag har redan mycket att tänka på, räcker inte det?


Som ett vakumIår kommer jag inte få åka några skidor. Bilden är från alpenran i vintras. Det var mysigt.

Idag är det sista dagen i skolan för detta året och det vi ända jag ska göra är att ha spelning, jag ska försöka gömma mej bakom pianot. Glöm inte att fråga !

Yey !


Tänkte ha frågestud, så fråga vad ni vill. Den avslutas på söndag. På måndag, kommer svaren upp.

Aj Aj AjKom hem med denna skivan idag. Det var inte alls meningen och jag hade bestämt innan att jag inte ska köpa något till mig. Inte ens skivor. Men när jag stod inne i Bengans kunde jag inte hålla händerna i styr och kom ut med en julklapp plus en Lars Winnerbäck skiva. Nu känner jag att det var värt det. Jag har den! Yey, som jag  har längtat. Advents fika med hembakat

Bakat syltrutor, tror jag de hette. Lite missförstod mellan mig och mamma. Hon sa något med sylt och hade tagit upp en bakbok. Jag, letade efter något med sylt och fann "syltrutor" Låter bra. De blev jätte goda. Det var länge sen jag bakat efter mitt bakförbud, som fortfarande gäller. Fast inte idag. För ett år sedan, så bakade jag alltid varanan vecka då jag var hos min mamma. Åt ingenting, bara bakade. 

Inte nog med att det är hembakat det är också egengjord sill. Julens höjdpunkt, sillen. Spännade !Bjussar på två bilder på spektaklet.

Jag har försökt förklara
Jag har berättat innan att jag håller på med en fan blogg till eller rättare sagt för Ludwig Bell. En duktig svensk artist. Det som gjorde mig så glad igår, var att en av min idoler altså Ludwig Bell skälv mailade mig, och länkade min blogg från hans hemsida/blogg. Jag blev otroligt glad. För i min värld händer inte detta. Det känndes oerhört bra nu när jag fått kämpa i mot vind så kommer detta och lyfter mitt humör galet mycket. Det behövs ibland inte så mycket för att vi ska bli glada. Iallafall här är bloggen och vill ni så följ den också. 

http://ludwigbell.blogg.se/

Det har varit en väligt bra dag och jag hoppas det fortsätter!

Det forstätter

Två grejer innplanerade, i sommar. Det är roligt att konserterna är dagarana efter varandra och på min födelsedag. Det kommer att bli väldigt roligt detta. Undra om man kan stanna över natten på trädgådsföreningen? Då slipper man kön.

Det enda som saknas är: det som alla borde få uppleva

.

LyckoRus

Jag är glad, såhär glad var det längesen jag var. Det var som att någon drog upp mig till himelen och jag fick smaka på guds härliga frukter. Fast tillbaka på jorden så känns det helt fantastiskt. Det första som gjorde mig väldigt glad var att jag bokade Kent. Alltså, 13 Juli Lars Bästaste Winnerbäck och den 14 Juli (min födelsedag) Kent. Jag trodde inte det kunde bli så mycket bättre. Men så fick jag ett väldigt bra besked som jag inte ska avslöja ännu. 

Detta blev lite av ett inpuls inlägg. Men jag känner fortfarande hur lyckan sitter kvar i kroppen. Jag kan ännu inte sluta le! Hoppas det håller i sej ;)

Du ska veta hur bra du har det


Detta är min kompis i vått och torrt. Hon har varit i mitt liv i mer än tolv år och jag tackar henne för det. Doris du ska veta att jag alltid finns där för dig. Jag kan tycka att det låter så otroligt löjligt med folk som pratar om sina djur. Men nu gör jag det iallafall. Hon är en fin sak som finns i min vardag och som är väldigt dominant. Det som är så himla härligt är att hon vet alltid precis vad hon vill. Önskar jag också kunde vara så ibland och inte så himla kluven jämt och ständigt. 

Bilden är från i sommras, och jag älskar henne hur mycket som helst. Doris du är bäst!

Desperat

På lördag (den 17 December) så fyller jag 6000 dagar och detta är sant. När man säger det så låter det som att jag är gammal. Detta är ändå rätt coolt och jag hoppas innerligt att mina nära och kära har hört detta. Men det ska iallafall firas med julbord, som jag har längtat efter i ett år nu. Nu känns det i hela omgivingen också att det närmar sig jul. Även om jag inte riktigt vill säga det så längtar jag lite tills det är över.

Jag fyller altså 6 000 dagar på lördag. Presenten blir att köpa en Kent biljett tror jag, om jag inte hittar på något annat.

Stå upp med näsan i vädret


Det var en lång dag igår med lussetåg, pepp talk och en väldigt lång gitarrlektion. På det så vart det liten stund med bästaste Hanna. Ska jag vara helt ärlig så minns jag ingenting från lussetåget. Fast det brukar vara så när jag är nervös inför någonting. Altså när jag är riktigt nervös, så minns jag bara delar av det. Det som är värt och det som gör att jag vågar är nog lyckoruset efter. Att jag faktiskt vågade göra det och satte gränsen för nästa grej. Så tror jag det är för de flesta. 

Iallafall så blir det ännu en lång dag idag, då har jag har visning på konstmuseet. Känner också att jag är lite nervös för eftersom att jag inte vet riktigt vad jag ska prata om. Men det löser sig... Nu måste jag springa till bussen.

Att vara stark är att våga.Idag är det lucia och jag har gått två tåg, båda gångenra var jag en ukke sjungade bagare. Det var väldigt roligt men också väldigt nervöst. Jag är glad att jag klarade det. Nu väntas el lång håltimma och sedan gitarr lektion.

Lucia

Nervös ja? Jag har just nu på mig bagarekläder och min ukke i handen. Nu ska vi stega fram och framöra dagens första lucia tåg. Det är ett av två. Det känns riktigt nervöst och jag vet inte om jag vågar igentligen. Bilder hoppas jag få fram några senare under dagen. Det ända sköna med idag är att jag inte

för många ser det som ett mörker

Alla människor ger ifårn sig kännslor på olika sätt. Vissa gråter för allt, anda samlar på sig och får till slut ett sammanbrott då saker som hände för allt för länge sen dyker upp. Men visst är det svårt? Det är svårt att inte vara glad då något bra händer. Men det är lika svårt att inte le då någon berättar något roligt som att gråta när något som inte borde hända. Så vart ska man göra med sina kännslor? Ska vi gå runt och bära på dem? För tillslut måste ändå allting ut. Jag kan endast tala för mig själv. För de ända erfarenheterna jag har kommer ifårn mig själv. Det jag vet är att hur vi än gör, hur det en blir är det svårt. Det är svårt att veta om det som händer är bra eller dålig eller ens varför det händer. 

För det är inte alltid det vi vill ska hända det är inte så det var meningen. Men det som vi kan göra för att må bättre. Både för oss själva och andra det är att mena det vi säger och säga saker på ett schysst sätt och att inte dömma någon orättvist. Titta folk i ögonen. Det finns så mycket vi kan göra, för att vi själva och alla andra mår bättre. För såhär är det.

Alla människor är egoister. Alla människor tänker bara på sig själva. Visst är jag lite hård. Men det är sant. Såhär är det, vi gör saker för att vi själva ska må bättre hela tiden. T.ex. Du hjäpler någon, efter mår du mycket bättre för att du vet att du gjort något bra. Hade du inte hjälp personen så, så hade du ångrat dig och känner dig illa till mods att du inte hjälpte personen.

Du kan ta vilken som helst exempel på detta, allt är för ditt eget bästa. Allt vi gör gör vi för oss själva. Så därför, iställer för att trycka ner folk. Och må bra för det en stund. Så säg en snäll kommentar och kanske du får en kompis och mår bättre längre. Även om glad enerig inte är lika stark alltid så varar den lägre. Vi alla behöver det också. 

Det är svårare att mena det vi säger, än säga det vi menar. MusikHjälpenMusik hjälpen kom precis igång och jag kommer ihåg att jag bidrog med lite pengar och fick min hälsning med i tv rutan. Jag skrev "lycka till på spelningen ikväll det kommer bli bäst //Catse" Jag skrev det för att några kompisar skulle ha spelning på kvällen senare. Jag tycker att musikhjälpen är jätte mysigt, och nu vet man att julen är på väg.

EstetiskKommunikationDetta är vår film som vi gjort på våra estiska kommunica tions lektoner ! Se och njut !

Önskelista för 2011
Min önskelista, den är inte helt komplett men vissa det som saknas är det som är för stort för att tas med här. Nu ska jag fixa mej sen är det utgång på G.

En dag som imorgon


Julstämning på G. Granen är pyntad, rummen är städade och jag känner att julen kommer krypandes. Jag ska snart lägga upp en önskelista här på bloggen.

Jag har städat och lagt undan.Det är en dagen efter lördag, därför har jag stadat och fixat i mitt rum. Men det känns fortfarande som att det inte är klart. Jaja det löser sig. Vi ska pynta "granen" sen så kanske det kommer något roligt kort. Vår familj håller inte så hårt på traditioner så våra granar brukar vara en kvist från någon gran eller något liknade. När, jag var liten hade vi alltid en stor gran som vi pyntade. Den kom ofta från vår skog här i närheten. Men eftersom vi inte är så många så gör det ingenting, för det är inte granen som gör julen.

Dessutom tycker jag att julen i säg är en stressad tid när man är orolig att inte räcka till. Jag åker hellre bort och skiter i alla klappar bara man  får umgås med de man vill umgås med. För det är väl meningen egentligen? Att man ska umgås med de man vill och visa att man bryr sig.

Känner mig lite som en glädje dödare, hehe. Men det är två veckor och jag känner redan stressen över att hinna med allt men även det så längtar jag som en galning att få se allas glada ansikten och ät den godaste maten på hela året. 

Hej och hå nu ska jag dra ! ;)

Ser ljust ut


Vanessa is blogging


Dessa goa person är här och myser. Jag heter Vanessa och gäst bloggar och mej hittar ni någonstans. Vi ska ut och mysa nu så pössa på er och. Ha en bra fredag... Jag ska dansa nu ! ;)

Göttans
Denna dagen kommer att bli awesome ! Det för att jag får umgås med denna tjej och massor med sköna människor. Vi ska äta tacos och fira folks födelsedagar, längtar till att de får riva upp sina presenter och får se deras lyckliga ansikten. Hitorian kallar !

TrädgårdsFöreningen


Köpte biljetter till den bästa Lars Winnerbäck, de släpptes idag och jag bussade mamma så hon fick åka och köpa ett par biljetter. Så nu sitter jag här med det i handen och kan inte vänta på att sommaren. Det blir som en födelsedags present till mig själv, eftersom att jag fyller år den 14onde och konserten är den 13onde. Jag längtar gaalet mycket!! 

Just nu händer det ovanligt mycket bra saker, kurvan visar uppåt! ;)

En dag som ingen annanSom det ser ut nu så kommer jag att gå på Lasse tre gånger nästa år ! Gaalet längtar som F A N !

Hälsningar

Det kan vara så roligt att få ett hej. Att någon som man inte vet vad den heter säger hej och hälsar en en bra dag. Det är både gulligt och roligt. Det gör en dag. Så idag är dagen gjord. Något annt som gör min vecka är att en kompis jag pratat alldeles för lite ringde igår och berättade något för roligt ! Det kan inte bli bättre

Grå?Bilden föreställer ringklockan som är till ytterdörren. Den syns bra när det ät mörk! Men i alla fall så är denna veckan kaos det känns som att det är lite för mycket som ska göras men det finns för lite tid och ork. Är död när jag går upp och är ännu tröttare när jag kommer hem. Jag går bara och lägger mig tidigare ocgh tidigare. Igår tror jag jag kom i säng vid halv åtta. Det är gaalet. Men men, får rycka upp mig lite. 

Det som står på tröskeln idag är mycket sång men också grejer som jag borde ha gjort men inte har. Får improvisera eller nåt ! Jaja god morgon på er allesammans

CastebornBloggSe


Läste gammla inlägg från CastebornBloggen. Det är konstigt att tänka att det var för nästan ett år sedan jag slutade blogga på den. Det var en rolig blogg, kanske inte för er. Men nu för mig att läsa vad som hände då. Jag tror jag hitta ett mönster som jag misstänkt lite. Men det var kanske inte så svårt att räkna ut egntligen. Header ät lite söt tycker jag, kommer ihåg den dagen väldigt tydligt och med är ett och ett halft år sedan de bilderna togs. Det var en rolig vecka med mycket skratt. Nu ska jag sova! God natt på er !

Det blir en lång dag !


Matteprovet kommer nog inte gå så bra har övat alldeles för lite. Kören som inte alls brukar vara på tisdagar har jag inte alls övat på och hitorian vet jag inte hur det kommer gå. Detta är mycket för en dag då jag brukar ha tre lektioner på tisdagar. Hoppas jag får i mig lite kaffe mellan gitarren och Historian så ordnar det sig.

Det började bra


Jag hade en idé om att om jag skriver ner varje sak som gjorde att jag blev glad på dagarna skulle jag vara en mycket roligare och gladare person. Det stämde jag blev gladare men man orkar liksom inte att skriva ner varje gång någonting bra händer och vad är egentligen något som "lyfter" humöret? Att jag får ett gått skratt? Ja iallafall så ska jag försöka forsätta med det för, jag vet att det är roligt att gå tillbaka och se vad man kännde just precis då. Detta är ett tips för er som inte känner att vardagen ger någonting. Det gör den! Fast jag inte trodde på det. Ta hand om varandra.

Nu ska jag duscha sen rå plugga kvällen lång!

Nu är det som det är!Sant som det är sagt


Andra AdventOm två veckor är det jul mej jag har ingenaning om vad jag önksar mig. Okej jag vet men det kommer jag nog inte få fören om ett år. Men man kan alltid önksa! Jag ska få till en önskelista snart.

som ett liv jag borde levtDetta är min älskling, den är min bara min och det tog mig ganska låntid innan jag kännde att jag förtjände att köpa den. Men nu är den min och jag använder den ganska filitigt. Den har en svag träd doft som jag är riktigt svag i. Jag gillar att den inte luktar godis som nästan alla andra tjej prefumer gör!


Make a Joke


Jag samlar


Jag har alla dessa låtar/CD på min iPod, men jag har bara sex stycken i handen. Den bästa skivan Lars Winnernäck har gjort tror jag är antingen Singel(den med grön ton) eller Dans med svåra steg(den när Lasse dansar) Men alla skivor har låtar som är riktigt bra!

Paseboll


När jag dammade av min Ukke hittade jag denna låten som jag och min vän Matilda skrev för 5 årsedan om inte mer. Vi skulle spela upp den i skolan men vi skrattade så mycket att ingen förstod vad vi sjöng. Men jag tycker det är gulligt att jag sparade orginalet. Frågan är om vi påriktigt förstod sista versen själva. 

Nä nu ska jag ta och skriva min önskelista till julen!

Som en vind


http://olympiaversace.blogg.se/index.html

Såg att det ska göra en serie om nordstan, varför då? Men det är väl ganska mysigt eller? Dagen har varit mysig och jag ser verkligen fram emot en helg den passar bra. Jag ska forsätta sova, så god natt eller nåt :)

Insikt

Jag har kommit på hur det har blivit som det har blivit. Det känns både skrämmade men också skönt att veta varför jag känner som jag känner. Det finns ett svar till det som har hänt det finns något som kan förklars. Okej, allt kanske inte riktigt går att förklara men mycket av det jag känner just nu finns det äntligen ett svar på. Nu skriver jag i gåtor igen jag lovade mig själv att jag skulle vara tydlig men just nu går det inte riktigt. Just nu måste jag vara otydlig för att jag själv ska förstå, för att jag ska kunna se det ingen annan ser. 

Redovisningen i samhällen gick okej, konstmuseeumet gick väl lite bättre än okej. Så nu vet ni! 

Sådär det var skönt att få ur mej.


Alla är vi lika som barn


Denna text är ett engelska arbete. Läs den med inlevelse och ta en mening i taget så blir det inte så krånglit.


I´m lost in love and nothing really matters to me. I wish I could fly away from here, for a meaningful life. Come on you people. I´ll go my own way with people who don’t care about me.  This is the time, we live and die. If she hears this song I love you. You die young.  Oh don’t understand me ´cause I´m lovesick but I have to find some place to go.

Happy people never fantasize what´s good in my life. Growing up is hard but I´m still young and I remember I won’t last long.

What a game is love? I love a girl I´ll never see her again but she had a boyfriend. You break my heart, watch me go. People come and go some are week some strong, oh it´s so beautiful.

In a dream I had it say´s I got to be free ´cause I´m sick inside. I woke up every day try to escape, like a problem. Who will miss us? Oh I just let the days go by I don´t trust love. Love grows cold, heart burn, heart yearn, why oh why?

You have to change your life because I know nu one look into your eyes. You are like a ghost and what you feel you cannot show, what you say you got to mean. Waiting for life, I am not the boy that I used to be.

Don´t make me sad I wanna be your man. The only I love was a superstar. life was like a film, oh when we were seventeen, when we are winning. Who ´ll remember who we all were we don´t care what you have kind of blows me away.

For all my life I´ve been waiting, oh people you never understand me. I grew old in just one day and I can´t look after myself. I have no friends, no one like no one else, it is ruin. Nothing´s made for people, I carry a weight on my back, oh life it´s bad. Look at me go oh misery, I am a dark star and I won´t last long.

Oh my love I´m a poet.

RSS 2.0