Markus KrunegårdDetta kom jag hem med ifårn igår. Det var en väldigt bra dag. Det bästa var att jag fick mittt schema signerat, han blev lite förvånad. Efter min Torsdag var det hur kul som helst att komma till skolan. Fick veta lite resultat på prov och hade ett prov. 

Idag blir det GAIS. Det ska bli kul !

Ännu en dag !Markus Krunegård släpper nytt, galet. Idag ska jag och några vänner till Bengans och höra på Markus Krunegård samt köpa hans skiva och få den singnerad. Det kommer att blu mycket skoj.

FrukostDetta brukar vara min vanliga frukost jag äter på morgonen. Musli, med lite bröd, blåbärssoppa och kaffe. Jag ser fram emot idag. Känns som att det kommer att bli en riktigt bra dag.

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGENJag vet inte hur jag någonsin ska kunna förklara dagen igår. Jag somnade tillslut, fylld av glädje, sårg och förvirran. Jag vet precis vad jag vill gör precis just nu. 

Lättnad.

Spindel i nätetMin helg har varit väldigt spännande och väldigt rolig. Det var våffel dagen igår och hela familjen var här och åt våfflor. Jag tror att denna vecka kommer att bli minst lika bra som den förra.

Hoppsan sa ?
Jag log när du kom
Det är lätt att vara efter klokDagarna som har varit har varit över förväntan. Till och med Onsdagen blev bra. Det är bara några få veckor kvar till lov och proven börjar försvinna, det blir mindre och göra. Jag tror jag har ett prov och en tenta att göra sedan är jag fri! Hur skönt som helst !!

Det var sommar dåSaker jag just nu ser fram emot:
1. Söndag nästa vecka, Markus Krunegård på bengans
2. Kent, skivan trillar ner i brevlådan
3. Bio premiär på "fuck up" där Lasses låtar är med. Spolar nu fram till en minut så hör ni!
4. Nicki Minaj den 8 Juni i Oslo
5. Lars Winnerbäck 13 Juli
6. Kent 14 Juli
7. P&L

sen är det massor som är halv bokade, jag ska försöka se om jag kan åka på en till Lars Winnerbäck konsert t.ex.

Grön idagNär jag vaknade hade jag fått detta söta meddelande, från en vän på ansiktsboken;
När du vaknar ska du läsa detta och ta åt dig, förstår du?
Du är en helt fantastisk människa Linnéa och jag är otroligt glad över att jag känner dig  Och du är skyldig mig typ 700000 kramar för att jag vill ha det

"När du vaknar ska du läsa detta och ta åt dig, förstår du? Du är en helt fantastisk människa Linnéa och jag är otroligt glad över att jag känner dig :) Och du är skyldig mig typ 700000 kramar för att jag vill ha det :) <3" Det du kanske inte visste


Tio saker om mig:
1. Jag biter på naglarna
2. Jag är en väldigt nervös person
3. Jag tycker om skolan
4. Jag är yngst och mina syskon har båda flyttat hemifrån
5. Jag blir alltid jätte gnällig om jag inte har ätit eller sovit ordentligt
6. Jag har varit en av Göteborgs bästa målvakter, i fotboll
7. Jag ljuger väldigt sällan och jag säger ofta vad jag tycker
8. Det värsta jag vet är när folk ljuger
9. Jag är kortsynt och oftast räcker det med ett förlåt
10. Jag sover extremt mycket

En dag, för allt vi skulle gjortSitter just nu i skolan. Jag har ingen alls lust att sätta mig på moppen och åka hela vägen hem. Det måste vara en mil, i blåsten. Ångrade lite att jag tog moppen idag. I helgen var det faktiskt förstå gånger för i år som jag körde på den. Hugrig är jag också. Nä, nu ska jag åka !

Se upp för ormarInte världens bästa bild, eftersom den är tagen med min rosa kamera från 2008. Ny vecka, en ny vecka med nya prov och nya läxor. Det känns som att mitt liv just nu går ut på att plugga och fika, inte båda samtidigt dock. Kom till insikt att jag verkligen vill börja spela fotboll igen. Eller ifal göra något. 500 eller nåtDetta är min 5 hundrade inlägg. Jag har alltså gjort 500 inlägg sedan aprill 2011 då jag började blogga på denna bloggen. Detta firas med mys med en kompis för att sedan dra vidare och se vart kvällen tar oss. Det är inte ofta jag skrivar vad jag ska göra (förutom att jag pluggar, som jag faktiskt vart duktig och gjort idag). 

Städade i mitt rum och gjorde iordning tavlor, byråer, m.m. Hittade då min kamera som jag fick julem 2008, visste inte att den var så liten. Tänkte ta med den ikväll och se om jag får några bilder. 

imorgon ska jag leka kultur knutte och hänga på konstmuseeumet. Det kommer bli väldigt roligt, antagligen kommer man få fika.

Vad hände ?Fick denna på posten idag. Mycket roligt och jag längtar som tusan till sommaren. Idag skulle jag skyda mig hem och plugga, Jag veta att det är fredag. Men så gjorde jag inte det. Jag vet inte. Var det bara konstigt eller var det roligt också. Chock? Konstigt ? 

Jaja, kul var det ändå :)


Min vänTrött på frågor, trött på att få ljuga. Läs mellan raderna så förstår du. Du får veta det som skulle bli bra.

Detta med att jag försvinner iblandNär man läser blogg som skriver; "Jag har inget att skriva om, detta kommer bli ett tråkigt inlägg". Eller något liknade. Blogga inte om du ändå inte har något att skriva. Lägg upp en bild med någon finurlig rubrik. 

Jag har massor med gamla inlägg som börjar med "jag har inget att blogga om" sjukt tråkigt. 

Jag som skulle vara glad. Hej

Jag lever för stunden, oj felåtEn lång vecka med för mycket tänkade. Veckan är inte slut med jag ser inte riktigt vad som väntar och det skrämmer mig, lite. Jag vill ta ut svängarna mer än vad jag gjort. Jag vill hellere inte leka med de känslor som jag har, det räcker med hur allting ligger till just nu. Jag pratar i gåtor men jag försöker vara klar. Det är svårare än vad det låter. 

Jag har bliit lite förälskad i det Norska språket.

Ler ! Eller ?
Jag ser det, det bredaste av vägarNi får leva med skidbilder.

Det har varit en spännande dag idag. Jag tror att imorgon kommer bli en ännu mer spännande dag. Jag får inte glöma de nycklar som jag ska ha med. Det känns som att idag är början på något nytt, något spännande. Får se jag kanske har fel. 

Är så trött på rykten och historier som inte är sant.

Det jag minns
Det är väldigt fint ute och jag ser faktiskt fram emot att komma till skolan. Det ska bli kul att se alla glada männsikor. Igår var en dag av, BigBrother, Högläsning och prat. Mina byxor ser väldigt lila ut på den bilden, de är lite mörkre tror jag.

En gång är ingen gång, två = nollUppdaterar i bilden. Jag lyckades koppla in internet på dator med hjälp av min telefon. Solen skiner utanför och jag har ungefär 3 timmar kvar innan jag är hemma. Även om det har varit tre väldigt roliga dagar längtar jag hem till min säng och till tystnaden. Jag ska försöka göra lite historia innan jag är hemma, jag behöver det.

SnowboardSista dagen i backen och jag åker snowboard. Väldigt härligt väder också. Solen skiner och jag har tagit några fina bilder. Det är roligt att ha lite nya bilder som man kan uppdatera med.

nu är det en snabb lunch och sedan ut och åka igen.

Inte twinn-tipInget bra väder igår heller, men jag fick några bilder. Idag så har jag bestämt att det ska vara bra väder för idag är det sista dagen. Dessutom så ska jag åka snowboard och lägga mina skidor på "hyllan". Jag hat inte åkt snowboard sen förra året ska bli roligt.

Jag vet att det finns andra
Andra dagen i skidbacken. Väldigt roligt och väldigt fina backar. Det var väldigt dimmigt så kunde inte ta några bra bilder. Men pappa lyckades få en bild på mig ifal. Det ser lite ut som att jag ska lägga mig ner i backen. Jag ska se till att komma ut sen och kanske har det lättat lite. Just nu ska jag ägna någon timma åt att plugga.

Det som göms i snö kommer upp i töJust nu sitter jag i en lift på väg upp, jag hoppas det är sol och att jag har kameran med mig. Bilden är från Oktober då jag var i Lule(å).

Niklas Thor-LeifJag levererar gamla bilder. 

Jag sitter ny duschad och varm. Idag har det varit väldigt mycket skidåkning. Imorgon ska jag försöka ta med mej kameran till toppen och ta några fina kort. Men bara om det är fint väder!

Julia kompizÄter potatis-sallad direkt från burken, fast det får man när man är hungrg och klockan är mycket. Detta är tisindställt för att jag atagligen inte kommer orka blogga imorgon. Idag då kommer jag att vara i skolan som vanligt, gnälla för att vi har sen lunch och sedan sätta mig på en buss i åtta timmar och åka mot Sälen. Jag kommer antagligen uppdatera imorgon, i skolan(om jag orkar)

Onsdagar är speciella.

Ibland är saker roligareJag och min vän Ash gör ett konstprojekt, där vi använder ljud, ljus och vår konst. Detta är vår ljud fil vi kommer att använda och detta är så det kommer att låta. Jag skrattar, spelar bas och piano. Ash skrattar.


Det är så mycket du inte vet.Dansade runt till "Jag ska slåss i ditt kvarter" samtidigt som jag är glad fast förvirrad. Galnaste kompinationen på länge. Glad så jag nästan grät. Fast ändå seriös, för det är viktigt. Det är så mycket jag vill veta, och det är så mycket jag vill att ni ska veta. Men ändå. Lasse Lindh ♥

Idag vill jag att det ska vara en bra dag. Igår slutade bra. Lars Winnerbäck sjung en gång "Somna inte osams med dig själv" Jag försöker hålla det.

Jag gör det till en grejJag vet inte. Jag var med i GT idag. Jag satt utanför bibblan igår och väntade på min kompis och då kom två journalister och frågade om jag tyckte om det var för mycket sport på tv. Men se på biden så tycker jag inte det. Lustigt, jag lyckats på något sätt alltid vara med på sånt här. 

Det ser lite ut som jag precis innan kortet är taget att någon klippt av mitt hår.

En dag för längesenDenna bilden tog jag innan vintern, i höstas. Tog den med iPhonen. 


Du log mot mejPicknik i trädgårsföreningen? Sitter och lyssnar på Lasse Lindh som jag har blivit lite små kär i. Gick och köpte en av hans skivor och jag känner förtfarande lyckoruset i kroppen. Det var en skiva som jag verkligen ville ha. Imorgon är det skola!

Dark TequilaBilden är på Banjamin och Salman, från i sommras.

Igår var det en spännande dag. Kom på mycket igår och förstod. Min moppe ville inte starta. Men så är det en ny dag, idag. Idag ska jag besöka Göteborgs Statsbibeloket, de stänger på måndag. Men vi ska dit och plugga.


Jag och du mot världen ?Så ser min moppe ut. Den är en liten tjockis, men jag tycker väldigt mycket om den. Det har varit mycket krongel med den. Men det brukar vara så i min värld. Jag kanske om jag får igång den, åka med min moppe för första gången på hela året. Det kommer att bli hur kul som helst. Jag har även packat eftersom jag åker på onsdag. Jag har också lyckats att få det sista av, min historia ner skriven. Låter lika löjligt som det är.

Det var så enkelt en gångDet käns konstigt. Underligt, rädd? Som om det inte räckte? Jag måste börja skriva igen. Måste ta en sak i taget. Måste se det jag har och inte det jag vill ha. Jag vet inte, jag vill ha en plan. Jag vill se det som kommer sen. Jag vill inte vara beroende av vad alla andra gör. Jag vill bestämma själv.Går jag inte nu missar jag bussen

Snabbt inlägg! Hej dagen har vari upp och ned, skoldagen slut var rolig! Jag ska förska få ljud filen vi spelade in. Då jag spelar piano/bas och skrattar tillsammans med Ash. Men nu ska jag dra.

Nej, vi kan vältra oss i parken här och bry oss om varannBjuder på gamla bilder (hehe)

Sitter och lyssar på "Pollenchock och sjärnfall" med Bästaste Lasse. Det var längesen jag hörde den låten och det var min första Lasse låt som jag verkligen fastnade för. Igår ramlade jag in på bengans och kom ut med en Lasse LP-skiva "solen i ögonen" mycket nöjd och mycket glad. Jag hade också en väldigt bra kväll, promenad, skräpmat och mycket prat.

RödJag och två av mina kompisar har på torsdagar en klädkod. Vi klär oss i en viss färg. Vi är väldigt olika vad vi har för personlighet och klädstil. Så det ärroligt att se hur vi handskas med att bära upp färgen men också får till den till våra andra kläder. Idag är rött och för mej är rött en jättesvår färg eftersom jag inte tycker speciellt om den. Men jag har på mig rött och det ska blir roligt vad de andra har på sig.

Det alla inte förstår, är det som är viktigtVårt härliga och inrutade samhälle? Det står frihet och viljan. Men på riktigt är det inte så lätt. För vi här i Sverige kan inte se. Samtidigt som det är okej, så är det fel, fel, fel. Bestämm dig? Tänk om inte? Men hur hade det blivit då? Det är så bra i Sverige, hur ska jag veta det om jag inte har något att jämföra med? Det är kanske inte Sverige det är fel på. Det är folket. Geografin kan vi faktiskt inte göra så mycket åt. Men folket kan vi faktiskt.

En gång förmycket, sluta gnälla och gör någonting åt det !

Jag och fiskar är gladaIgår vart det en bra dag även om det var onsdag. Men vissa onsdagar måste väll också vara bra? Hostmedicin? Idag så kommer det att vara en dag som kommer att vara rolig, tror jag. Piano står på schemat och det är alltid välidgt intressant, sedan sa vi också spela in till vårt konstverk. I dag är också 1 mars, härligt med en ny månad.

RSS 2.0