Konsert !En konsert till inbokade! Gaalet glad. Min bror sa igår att han ville gå på Thåström med mig den 21 Juli. I CAN`T WAIT. Glad :)

VILL HA !Kullaviks Hamn - Alice b.

Inte världens bästa kvalitet. Detta för att jag inte själv kan lägga upp musiken på youtube, eftersom att jag inte har den. 

Detta är just nu min favorit låt. Den är så bra att jag nästan gråter. Jag vill ha hennes skiva så att det gör ont. Jag önskade att jag hade pengar så att jag bara kunde knalla in på bengans och köpa den. 


TofsarHär i Göteborg är det helt galet bra väder. Nästan lite för bra för att vara sant. Jag tycker att detta ska hålla i sig nästa vecks också då jag åker på SIESTA !! I Hässleholm, CRAZY ! Helt gaaaaalet !

Spara


Ska vi ha det släckt eller?Gud var varmt det var igår. Helt gaalet. Tjugofem grader och jag skringer på heden med med svart t-tröja och ett par svarta shjorts. Harregud var varmt det var, men väldigt roligt. Idag är det bara matte nationella sedan slutar jag.


Bilder från MallisHem ljuva hem. Doris hade saknas oss. Hon var jätte gosig igår hon. Det är ovanligt. Idag är det skola, Knasigt att jag för bara 24 timmar sedan vaknade i en annan säng och åt frukost på terassen.

Stenes ÅterkomstGod morgon! Idag får ni hela filmen. Jag är mycket stolt över det vi har gjort. Idag är det dags att åka hem här ifrån denna underbara ö men antagligen kommer jag hit nästa sommar. Känns konstigt att det är skola imorgon. Jag kanske borde plugga idag då?

FilmIdag har det varit en mycket roligt och händelserik dag. Det var mycket moln på morgonen så vi passade på att göra en film. Här är trailern, resten får ni imorgon!

Sol

Vi är här. Andra dagen i paradiset. Igår låg vi mest och solade och vart i köpcentret. Idag åker vi runt bland bergen och tittar. Det är fint ute !

Kameran är medAndra dagen då. Eftersom att jag skrivit detta på tisdagen. Men jag antar att vi gör någonting kul och detta är roligt. Skönt avbrott i vardagen att åka bort såhär.

Tidsinställer !Hej, kan ni förstå att jag just nu med denna tjej är i spanien och ska snart gå upp för att första dagen med sol och bad. Det kommer att bli hur kul som helt. Lång helg då! Vi kommer ut iför sig hem på söndag :))

MALLIS !Nu åker vi! Nu så åker jag till MALLORCA ! Det är så jäkla coolt. Skulle bara hälsa det. Jag har dator med mig tror jag. Så jag kommer antagligen att uppdatera bloggen med fina bilder därifrån.

Det är som att jag ljuger?Doris asså.

Facebookasdu är bäst.

Idag är det början på en ny vecka, förra var otroligt bra men jag hoppas att denna blir ännu bättre eftersom att jag åker till Spanien på Onsdag. Lång helg! Kommer att bli sjukt kul ! BTW jag hade namnsdag igår !


I väntanBilden är tagen då jag och Ash väntade, igår. Jag tycker att den är häftig.

Det är så gött att jag hade med mig kameran igår, får nu har jag massor med bilder jag kan uppdatera med. Jag har precis städat klart hemma, har också hunnit att färga ögonbrynen. Ska snart dra iväg och slå lite. Jag måste testa mitt nya golf sett och träna inför DM.


Sand konst

När allt var klart förstörde vi det och vår fina konst blev till en massa sand. Det var kul att ligga där mitt framför museet och se alla som sprang samtidgt som du försöker göra något fint med sanden.

Ful Konst

Hur gör man makaroner till att se fint och vuxet ut? Svar: Det går inte. Leker man med makaroner blir det ändå lika fult och barnsligt. Men det var väldigt roligt att leka med limpistoler och bara köra på. Jag gillar mitt träd, även om det ser ut som en morot. Bilden längst upp till höger är min skulptur i temat "gör så fult du kan". Avgör själv om den är ful eller inte. Detta är några av sakerna jag har gjort under ett par onsdagar.

Igår i gjorde vi sandkonst bilder på det kommer under dagen. Det var en väldigt schysst dag igår.

KulIdag är det den dagen på året som Göteborg stannar, Göteborgsvarvet. Inga spårvagnar går som de ska och det är galet mycket folk överallt. Jag ska förska ta mig in till Götaplatsen innan klockan ett. Får se hur det går. Ska ta med mig kameran och se om jag kan ta några kort det hade varit väldigt roligt.

LyckansKom precis hem. En otroligt bra dag. Lång men väldigt rolig. Fick med mej dessa hem. KENTCD-SKIVA SIGNERAD ! och en längtad IMPERIET skiva. 

Kent skivan är jag så jävla glad för. Viss människor är helt gaalet snälla.

Hej jag heter Linnéa.Idag gäller det. Tre föreställningar och sedan är det över. Det kommer att var hur skönt som helst sen !

tacksamIdag är jag jätte jätte trött! Jag längtar lite tills denna vecka är över så att nästa kan börja. Det har varit väldigt sena dagar veckan och det fortsätter bara. Men det ska ändå bli roligt att bara öva inför imorgon och det kommer att vara skönt att inte ha några andra lektioner.

Reklam?Kom hem kvart över tio igår och vart så trött att jag just åt något och sedan gick till sängs. Sikken dag det var igår! Idag gäller idrottsdag och jag är taggad till tusen. Det kommer nog bli mycket kul.

Jeans jacka i frostGod morgon! Jag är hur trött som helst. Idag slutar jag egentligen 9:20. Det tar längre tid att åka till skolan än att det vi ska vara där. Vi har bra Historia prov sen slutar vi. Men efter ska vi på treornas musikal. Så det ska ändå bli roligt.

SådärJASådär kommer att min vecka se ut. Ganska soft ! Nästa vecka är det bara tre dagar sen åker jag till Mallorca. Ledsen om det är några stavfel.

HistorianMin brors bil. 

Jag ska snart sätta mig i moppen och dra iväg. Jag vaknade i soffan förut med historia boken, jag kom inte ihåg att jag somnat. Jag ska göra ett sånt där härligt schema hur min vecka kommer att vara, innan jag åker. så puss på er :))


Söndagen.Jag ska göra som jag alltid gör på söndagar, plugga. När jag vaknade imorse så såg jag att jag hade skrivit ner en Alice b. text. Mycket fin text som träffar hjärtat. När jag någongång i Juli har köpt skivan ska jag lägga upp precis den låten här på bloggen. 

Jag ska plugga mycket nu så kanske jag kan åka iväg sen. Det hade varit galet roligt!

Husvagn som en SvenssonIdag var jag och firade min farmor som fyllde år. Det var väldigt roligt och jag fick ett par kort under dagen. Nu ska jag antagligen öppna min härliga historiabok och ta med mig en filt och sätt mig vid poolen och lyssna på musik och plugga. Hade varit skönt om jag kunde förstå någonting innan provet ifal. VegetarianJag har snart varit vegetarian i två veckor, och jag saknar inte kött det minsta. Jag mår mycket bättre, känner mig mättare. Igår gjorde jag broccolipaj, väldigt gott. 

Är det nu jag ska skratta?Jag måste verkligen skaffa det där stativet, så att jag kan dra och fota i skymning med vårt andra objektiv. 

Nationella idag, i Egelska. Ämnet jag är sämst i. Men det ordnar väl sig.

SOL !Vädret som var går var helt amazing! Det var en väldigt bra dag, fick gjort ganska mycket män ändå fick jag njuta av vädret och tog årets första dopp i en liten sjö. Välidgt roligt och väldigt skönt. Bränt mig i ansiktet har jag också hunnit göra.

Bilden är från i måndags. Jag tyckte den var lite cool :))

Solen skiner och jag pluggar (YES)Tod denna bild igår. Det var svårt att ta några fina bilder då det var så mörkt och jag inte hade något stativ och fick använda mig av marken. Men jag gillar ljuset på denna bilden. Det ger en mystisk känsla. 

Idag är det jätte fint väder, men som jag har bestämt så måste jag verkligen plugga. Jag har: 
GeMu (Gehör och musikteori)
Matte 
Historia
Egelska 
Samhäll

Jag har att göra hela dagen.

Med musik på hösta nivå ska jag gå in i dimman av skolböcker och fortsätta.

Rastlösa benDenna kom jag hem ifrån Gekås. Detta är en sådan skiva som jag har fast inte fysiskt. 

Det är inte samma sak när man inte köper skivor ifrån Bengans. Men jag vågar inte gå in dit, jag måste spara de pengarna jag har. Även om det skulle vara så himla roligt att köpa Alice Bs skiva. Att bara tänka tanken får mig att rysa. Vara inne i bengans och känna lukten av duklet och bara se havet av skivor, det är svårt att slå det. Jag ska ge mig en skiva i födelsedags present, fast det är 2 och en halv månad kvar. Det gör lite ont att jag inte får köpa innan jag fyller år. Tur att det finns spotify!

RSS 2.0